Η Γη της Ελιάς: Από εχθροί φίλοι- Το ένοχο μυστικό που ενώνει Αλέξη και Χρήστο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι απρόσμενες καθώς θα δούμε πως απο από εχθροί φίλοι- Το ένοχο μυστικό που ενώνει Αλέξη και Χρήστο

Τι άλλο θα δούμε…

Με ένα καυτό απρόσμενο φιλι μεταξύ της Μυρτάλης και του Αλέξη έκλεισε ο πρώτος κύκλος της σειράς Η Γη της Ελιάς. Μια εξέλιξη που μας άφησε όλους άφωνους καθώς κάνεις δεν περίμενε από κει που δεν ήθελε να τον βλέπει  στα μάτια της τώρα να τον θέλει σαν τρελή.

Κάπως έτσι θα εξελιχθεί και η σχέση του Αλέξη με τον Χρήστο ανατρεπτικά  σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο Περιοδικό TV24.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίζει διπλό ταμπλό με Αλέξη και Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο γάμος για άλλον σκοπό

Η μία ανατροπή μετά την άλλη έρχεται στα νέα επεισόδια της σειράς Η γη της Ελιάς. Η Βάνα Δημητρίου έχει βάλει όλη της τη μαεστρία για να μην είναι τίποτα προβλέψιμο. Με μια διάφορα: Πάντα ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες. έτσι θα γίνει και στην περίπτωση του Αλέξη με τον Χρήστο.

Αν και γράφτηκε ότι ο Αλέξης σκοτώνει τον Χρήστο, και μάλλον επειδή στο τρέιλερ δείχνει να κρατάει έναν μπαλτά και κάτι να κόβει ,αυτό δεν πρόκειται να γίνει.  Μάλιστα θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Ήθελυμένα η μη, ο Αλέξης θα μείνει στο πλευρό του Χρηστού και μάλιστα θα αναπτυχθεί μεταξύ τους μία πιο φιλική σχέση.

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θα σκοτώσει τον Χρήστο;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ έχει έρθει για να ξεκάνει την Αθηνά

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο Αλέξης φυσικά και βλέπει εχθρικά τον Χρήστο. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη για την σχέση του με την Μυρτάλη. Η Μυρτάλη δημιουργεί μία σχέση πάθους με τον Αλέξη.

Μια σχέση κυρίως σαρκική, η οποία σιγά-σιγά αρχίζει να εξελίσσεται . Ο Χρήστος από την άλλη, έχει τα δικά του προβλήματα που έχουν να κάνουν με την μαγαζί, με το παρελθόν του, αλλά και με την επίθεση που θα δεχτεί μέσα στο μαγαζί του.

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος στο στόχαστρο του Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πολιορκεί την Ιουλία

Και εδώ επίσης να σας ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρόκειται για επίθεση εναντίον του Χρηστού από την μαφία άλλος ήταν ο στόχος.  Ο Χρήστος λοιπόν, αρχίζει να απομακρύνεται από την Μυρτάλη, που ούτως ή άλλως είχαν μία σχέση χαλαρή.

Ο Αλέξης από την άλλη, κάνει σκέψεις άσχημες για τον Χρήστο αλλά πάντα κάνει πίσω, ενώ η συμπεριφορά του Χρήστου δεν τον ενθαρρύνει για να του επιτεθεί.

Η Γη της Ελιάς: Από εχθροί φίλοι- Το ένοχο μυστικό που ενώνει Αλέξη και Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αρπάζει το παιδί απο Μάνο και Μαρίνα

Ο Χρήστος είναι πολύ φιλικός μαζί του. Θέλει μάλιστα να τον βοηθήσει. Έτσι αυτό που θα τους ενώσει πιο πολύ είναι η κίνηση του Χρήστου να φτιάξει τις προϋποθέσεις για να έχει ο Αλέξης ένα καλύτερο μέλλον. Συγκεκριμένα ο Αλέξης, δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να πάρει πίσω την άδεια του και να εξασκήσει το επάγγελμα που έκανε.

Η Γη της Ελιάς: Από εχθροί φίλοι- Το ένοχο μυστικό που ενώνει Αλέξη και Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύπτεται το σκοτεινό παρελθόν της κόρης του Δημοσθένη

Ωστόσο θα πρέπει κάτι να κάνει. Δεν μπορεί για πάντα να κάνει το γκαρσόνι στην ταβέρνα.  Σ’ αυτό το σημείο, ο Χρήστος γίνεται στήριγμα του και του βρίσκει μία σχολή για σεφ.

Παράλληλα τον παροτρύνει και τον βοηθάει να φοιτήσει εκεί και στη συνέχεια να δουλέψουν μαζί. Ο Αλέξης από δω και στο εξής του χρωστάει και μένει δίπλα του σαν φίλος και συνεργάτης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close