Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Αλέξης κυνικά και με περηφάνια παραδέχεται τους φόνους του.

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά τελικά…

Ο Αλέξης, στο επόμενο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, που θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας την Τρίτη 18 Απριλίου, θα ανακοινώσει στην Μυρτάλη πως έβγαλε από την μέση τον Μιχάλη Οικονομέα. Εκείνη, ακούγοντάς τον θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια της….

Ο εισαγγελέας μας άφησε χρόνους καθώς ο Αλέξης τον σκότωσε με ένα φρικτό τρόπο. Η είδηση του θανάτου του θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Αερόπολης.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το όπλο που “καίει” τον Ορέστη

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το σχέδιο του Δημοσθένη διαλύει την σχέση Ασπασίας-Ειρήνης

Η Μυρτάλη, μαθαίνοντας τα δυσάρεστα, σοκάρεται. Συνειδητοποιεί για ακόμα μια φορά πως ο άνθρωπος με τον οποίο επέλεξε να είναι μαζί, είναι τρομερά επικίνδυνος και μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθεί εκείνη στην θέση του θύματος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εισβάλλει στο σπίτι της Ιουλίας και την λούζει με κατάρες

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: O Ορέστης θα ερωτευτεί

Μάλιστα, με αφορμή τον θάνατο του Μιχάλη σύμφωνα με το youfly.com, ο Αλέξης θα της αποκαλύψει πως αυτός σκότωσε τον Νικήτα, με τον οποίο τότε η νεαρή κοπέλα διατηρούσε δεσμό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η μυστηριώδης Θοδώρα έρχεται στην Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 155 , 156 , 157 , 158 , 159 , 160

Τα πάντα αλλάζουν στην σχέση του ζευγαριού μετά από αυτή την αποκάλυψη με το τέλος τους να πλησιάζει… Ο Αλέξης σκοτώνει την Μυρτάλη, στην Γη της Ελιάς και λίγο μετά δίνει τέλος στην ζωή του με ένα φινάλε βαμμένο με αίμα!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close