Η Γη της Ελιάς: O Αλέξης οδηγεί τη Mυρτάλη στην αυτοκτονία

Η γη της Ελιάς : Πολλές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια καθώς ο Αλέξης οδηγεί τη Μυρτάλη στην αυτοκτονία. Ο Αλέξης επιστρέφει πιο επικίνδυνος από ποτέ.

Ο τηλεοπτικός Αλέξης ή κατά κόσμο,  Αλέξανδρος Σκουρλέτης μέσα από συνέντευξή του, στο περιοδικό tv24 αυτής της εβδομάδας, έδωσε πολλά spoilers για τη συνέχεια της σειράς, Η Γη της Ελιάς και για τα επόμενα επεισόδια. O ήρωας ,θα γίνει πολύ επικίνδυνος απέναντι στη Mυρτάλη.

Πως ό Αλέξης οδηγεί τη Μυρτάλη στην αυτοκτονία

Η Γη της Ελιάς: O Αλέξης οδηγεί τη Mυρτάλη στην αυτοκτονία

Ο  Αλέξης, θα κινηθεί προς τη Μυρτάλη ξανά. Στο μυαλό του έχει πλάσει ένα σενάριο. Είναι σίγουρος και πεπεισμένος πως και εκείνη είναι ερωτευμένη μαζί του.  Σκέφτεται μόνο εκείνη και πόσο ένας ,είναι για τον άλλον.

Δείτε ακόμη Η γη της ελιάς: Γυρίζει στη Μάνη η μητέρα της Ισμήνης και όλα αλλάζουν

Ο Αλέξης, δεν θα ψάξει αμέσως να τη βρει, καθώς όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, όταν ο Αλέξης βγει από την κλινική, θα αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο, με ένα άλλο πρόσωπο .Μία κοπέλα που βρέθηκε εκεί, ως επισκέπτρια, με την οποία και έχουν έρθει κοντά.  Και πάλι μέσα του, θα υπάρχει η Μυρτάλη αλλά όχι ως φαντασίωση…

Η νέα του σχέση δεν θα τον βοηθήσει να ξεχάσει τη Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: O Αλέξης οδηγεί τη Mυρτάλη στην αυτοκτονία

Ο Αλέξης, θα ξανασυναντήσει τη Μυρτάλη .Αλλά αυτή η σκηνή Θα αργήσουμε να τη δούμε ακόμη. Και στη συνάντηση αυτή,  θα βγάλει, ακόμα πιο επικίνδυνο εαυτό προς εκείνη. Μάλιστα υπάρχει μία σκηνή,που ο Αλέξης, βλέπει τη Μυρτάλη από μακριά και της φωνάζει… Και εκείνη, αρχίζει και τρέχει… Η  ζωή της Μυρτάλης λοιπόν, θα μπει ξανά σε κίνδυνο.

Για το πώς θα αντιδράσει η Μυρτάλη,ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είπε, πως θα φτάσει σε άσχημο σημείο ,από τη φρίκη που βιώνει. Μπορεί να φτάσει ακόμα και στην αυτοκτονία.  Πάντως δεν θα την απαγάγει ξανά. Με άλλο τρόπο θα βρίσκεται δίπλα στη Μυρτάλη ο Αλέξης.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: O Κουράκος κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία

Όταν οι γύρω του, αναγνωρίζουν πως πάλι υποτροπίασε ο Αλέξης, υπάρχει περίπτωση να το κλείσουν για πάντα μέσα στο ψυχιατρείο.

Ο Αλέξης, υπάρχει περίπτωσει να κάνει κακό και στον εαυτό καθώς μέσα στις εμμονές του, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τη Μυρτάλη . Άρα όταν θα φτάσει η στιγμή, να  συνειδητοποιήσει ότι οι δυο τους ,δεν μπορούν να είναι μαζί,δεν θα μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του κανονικά…. Εκτός και αν συνεχίσει τη θεραπεία του.

Πώς θα αντιδράσει ο Στέφανος σε όλο αυτό που γίνεται:

Η Γη της Ελιάς: O Αλέξης οδηγεί τη Mυρτάλη στην αυτοκτονία

Eίναι μία καλή στιγμή για το Στέφανο, να δράσει. Ο Στέφανος δεν έχει καταλάβει τίποτα ακόμη για το τί βιώνει η Μυρτάλη.H Mυρτάλη έχει περάσει πολλά, και μέχρι τώρα δεν τον είδαμε να παίρνει θέση.

Καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η μητέρα του Αλέξη σε όλα αυτά.  Η Μαργαρίτα, θα αρχίσει να καταλαβαίνει, ότι ο Αλέξης επιστρέφει στις συνήθειες του…. Καθώς είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και εκτός από αυτό, έχει και το ένστικτο της μητέρας , μάλλον εκείνη θα σώσει την κατάσταση και πάλι.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη, του Αλέξανδρου Σκουρλέτη στο  περιοδικό TV24 αυτής της εβδομάδας που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close