Η Γη της Ελιάς: Αυτοί είναι οι δύο νέοι ηθοποιοί που θα μπουν στην σειρά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε δυο νέους ηθοποιούς που θα μπουν στην σειρά.

Αυτά είναι τα ωραία… για να δούμε τι θα δούμε….

Κίμωνας, ο γιός του Δημοσθένη

Πρόκειται για το γιό του Δημοσθένη (Κούλλη Νικολάου) και της Ασπασίας (Βάσια Παναγοπούλου), τον Κίμωνα που θα δούμε να μπαίνει στην καινούρια σεζόν της αγαπημένης μας σειράς.

Η Γη της Ελιάς: Ιδέα της Ασπασίας το έμφραγμα της Αρετής

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος θα αφήσει ελεύθερη την Ευτυχία και την Άννα για τον φόνο του Ανέστη

Ήδη ο Δημοσθένης με την Ασπασία όπως έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια της σειράς έχουν αναφερθεί στα δύο τους παιδιά και ειδικότερα στο Κίμωνα τον οποίο και αναμένουν κάποια στιγμή στη Μάνη όπως είδαμε να λένε κι οι δύο.

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος θα έρθουν σε πόλεμο

Αυτό τον καιρό ο σκηνοθέτης της σειράς ο Αντρέας Γεωργίου αναζητεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα παίξει τον προαναφερόμενο χαρακτήρα προκειμένου να ξεκινήσει το δυνατό συντομότερο γυρίσματα μιας και η Βάνα Δημητρίου έχει ήδη γράψει το σενάριο για το συγκεκριμένο ήρωα.

Ο πρώην της Αθηνάς

Ο Ανδρέας Γεωργίου αυτό το διάστημα αναζητεί έναν ηθοποιό πρώτης γραμμής για ένα νέο ρόλο που σκέφτεται μαζί με τη Βάνα Δημητρίου.

Ο ρόλος που έχει σκεφτεί η Βάνα Δημητρίου με τον Ανδρέα Γεωργίου – και για τον οποίο προτάθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινός – έχει να κάνει με έναν χαρακτήρα που είναι από το παρελθόν της Αθηνάς.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία με τον Γιώργη σκοτώνονται και χωρίζουν άσχημα

Να θυμίσουμε πως η Αθηνά είχε παντρευτεί και πριν τον Ιπποκράτη. Κατά τύχη, ο νέος χαρακτήρας που συζητείται για να έρθει στη «Γη της Ελιάς» θα είναι ο προηγούμενος σύζυγος της Αθηνάς.

Η-Γη-της-Ελιάς-Γρηγόρη-Βαλτινό

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το μυστήριο της κληρονομιάς

Το ενδεχόμενο συνεργασίας σε ότι αφορά τον Γρηγόρη Βαλτινό με τη «Γη της Ελιάς» θεωρούν πως κάτι τέτοιο να γίνει είναι πολύ δύσκολο καθώς ο αγαπημένος ηθοποιός έχει πολλές δουλειές. Αλλά καλύτερα ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το ρόλο αυτό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close