Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αλέξης βάζει στόχο την Αθηνά. 

Αυτός άμα συνεχίσει έτσι θα βάλει στόχο όλο το χωριό…

Ο Αλέξης είναι πια ανεξέλεγκτος και το νέο ξέσπασμα του απέναντι στην μητέρα του σοκάρει την Αθήνα .Προσβλητικός και βίαιος, είναι ξεκάθαρο πως μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος αν νιώσει ότι απειλείται.

Προσπάθει σα μανιακός να μπει μες στο σπίτι και να κάνει τη μάνα του να τον ακολουθήσει και το γεγονός ότι εκείνη αντιστέκεται τον βγάζει εκτός ορίων. Εκείνη τη στιγμή πάνω που η Αθήνα προσπαθεί να βρει ένα τρόπο να αντιδράσει χωρίς να βάλει καμιά απ’ τις δυο τους σε κίνδυνο, χτυπάει το τηλέφωνο και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο έκρυθμη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Έρχεται καταγγελία βόμβα

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Γίνεται ένα θαύμα

Μια αγνωστή γυναικεία φωνή απειλεί τον Αλεξη πως θα τον καταγγείλει στην αστυνομία και εκείνος σαν χαμένος καταρρέει. Η Μαργαρίτα καταλαβαίνει ότι πρέπει να τον έχει από κοντά γιατί ο γιος της μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί και αποφασίζει να του δώσει άλλη μία ευκαιρία αλλά με αυστηρές προϋποθέσεις.

Την ίδια στιγμή, η Ιουλία πλησιάζει τη Μυρτάλη προσπαθώντας να της εξηγήσει τους ενδοιασμούς που έχει όσο αφορά την σχέση της με τον Αλέξη. Θεωρεί ότι ρισκάρει πολλά μαζί του και την συμβουλεύει να κρατήσεις  τις απόσταση της.

Ομως εκείνη δεν συμμερίζεται καθόλου την άποψή της και την αντιμετώπιζει σχεδόν επιθετικά  μάλιστα της απαντάει άσχημα και με επιθετικό τρόπο και της λέει να κοιτάει τη δουλειά της και να μην ανακατεύεται στα προσωπικά της. (Τόσο μυαλό έχει)

Δείτε ακόμα H Γη της Ελιάς: Το κρυφό παιδί της Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μετά τον Χρήστο και άλλος πρωταγωνιστής στην φυλακή

Εξίσου επιθετικός συνεχίζει να είναι και ο Αλεξης  απέναντι στην μητέρα του παρόλο που εκείνη τον δέχτηκε πίσω στο σπίτι αρνείται να συμβιβαστεί με τους όρους που του έχει βάλει και ξεσπά άσχημα για άλλη μια φορά. Τώρα όμως η μαργαρίτα είναι έτοιμη και αποφασισμένη να τον αντιμετωπίσει.

Ετσι δε διστάζει ούτε στιγμή να τον πετάξει έξω κλειδώνοντας μάλιστα και την πόρτα. Εκείνος καταλαβαίνει πια ότι έχει στριμωχτεί αφόρητα και επισκέπτεται την Αθήνα προσπαθώντας να δικαιολογηθεί και ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να την πει να μιλήσει στην μητέρα του ώστε να τον δεχτεί πίσω.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έτσι αντιδρά ο Κουράκος στην αποκάλυψη της Ευτυχίας

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία επιτέλους ανακουφίζεται από το τεράστιο βάρος

Αντιμετωπίζει όμως ένα τοίχο καθώς η Αθήνα είναι πολύ απογοητευμένη μαζί του και του μιλάει σκληρά. Του λέει ότι είναι αδιανόητο που σηκώσε χέρι στην μητέρα του και του ξεκαθαρίζει πως από δω και στο εξής είναι μόνος.

Είναι τόσο οργισμένη μαζί του και αποφασισμένη να βοηθήσει την ξαδέρφη της σε αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, που δε δίνει μεγάλη σημασία στις προσπάθειες που κάνει ο Μιχάλης να την προσέγγισει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: O Θύμιος Γιδάκος στυγνός δολοφόνος

Ομως ο Αλέξης  δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι  την Αθηνά. Αντίθετα θεωρεί ότι αυτή βάζει λόγια στην μητέρα του εναντίον του και εξοργισμένος πλάθει διαρκώς σενάρια που μεγαλώνει την τρέλα που έχει στο μυαλό του. Εκτός εαυτού πια δε διστάζει να πάει να την βρει και χάνοντας κάθε έλεγχο της ρίχνει ένα χαστούκι. η Αθηνά είναι ο επόμενος στόχος του Αλέξη για να τη σκοτώσει. θα τα καταφέρει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close