Η Γη της Ελιάς : Ερχεται καταγγελία βόμβα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καθηλωτικές καθώς έρχεται καταγγελία βόμβα

ΑΑΑΧ τη μόνη βόμβα που θέλω να σκάσει είναι γάμος Εισαγγελέα Αθηνάς

Ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό καλείται να διαχειριστεί πολλά και διάφορα προβλήματα τα οποία έχουν σχέση με τον ίδιο τον δεσμό του με την Μυρτάλη καθώς και με την Μαργαρίτα. Σύμφωνα με το περιοδικό my TV όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο νεαρός επιτίθεται στην μητέρα του διότι αντιδρά αρνητικά στη σχέση του με την Μυρτάλη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Γίνεται ένα θαύμα

Η Γη της Ελιάς : Ερχεται καταγγελία βόμβα

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Το κρυφό παιδί της Ιουλίας

Η Μαργαρίτα αναγκάζεται να πάρει κάποια απαραίτητα μέτρα προστασίας απέναντι του, γεγονός που τον κάνει να βλέπει παντού εχθρούς και κατ’ επέκταση να βγαίνει όλο και πιο συχνά εκτός ελέγχου. Κάποια στιγμή όμως ο ίδιος έχει ένα ξαφνικό τηλεφώνημα και στην άλλη άκρη της γραμμής βρίσκεται μία γνωστή γυναικεία φωνή.

Αρχίζει να απειλεί τον Αλέξη πως πρόκειται να τον καταγγείλει στην αστυνομία για μια από τις φρικτές εγκληματικές ενέργειες που έχει διαπράξει και πως αν αποκαλυφθούν όλα αυτά που έχει κάνει θα μείνει στη φυλακή για την υπόλοιπη ζωή του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μετά τον Χρήστο και άλλος πρωταγωνιστής στην φυλακή

Φυσικά ο Αλέξης αιφνιδιάζεται και χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια του καθώς δεν ξέρει ποια είναι αυτή που τολμά να τον απειλήσει, ούτε σε ποια απ’ όλες τις εγκληματικές ενέργειες που έχει διαπράξει αναφέρεται.

Υποψιάζεται όμως ότι αν πρόκειται για την τελευταία δηλαδή αυτή του Γεράσιμου τον οποίο χτύπησε με το αυτοκίνητο του και στη συνέχεια έκανε όπισθεν να τον αποτελειώσει όντως δεν θα γλιτώσει την φυλακή ούτε την γενική κατακραυγή.

Η Γη της Ελιάς: Μετά τον Χρήστο και άλλος πρωταγωνιστής στην φυλακή

Θα χάσει ότι του έχει απομείνει. Τα απειλητικά τηλεφωνήματα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και ο Αλέξης αρχίζει να χάνει τον ύπνο του. Αγωνιά μην τυχόν η άγνωστη γυναίκα πραγματοποιήσει την απειλή της και εκείνος βρεθεί στη φυλακή κάτι που δεν αργεί να συμβεί.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε οι δύο τελευταίες έρχονται αντιμέτωπες ακόμη μία φορά με το σκληρό πρόσωπο του Αλέξη όταν του κάνουν μία συζήτηση σχετικά με την συμπεριφορά που δείχνει στην μητέρα του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι αντιδρά ο Κουράκος στην αποκάλυψη της Ευτυχίας

Η Γη της Ελιάς: Μετά τον Χρήστο και άλλος πρωταγωνιστής στην φυλακή

Εκείνος μάλιστα υποψιάζεται ότι η Αθηνά βάζει λόγια στην Μαργαρίτα εναντίον του και δε διστάζει πάνω στην τρέλα του να την χτυπήσει. Είναι η Μυρτάλη πίσω από τα άγνωστα τηλεφωνήματα που έχει βαλθεί να τρελάνει τον Αλέξη; Η μήπως κάποια που δεν πάει καν ο νους μας;

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από τη Κυριακή 12 μέχρι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου

Επεισόδιο 102 (Κυριακή 12 Φεβρουαρίου)

Ο Φίλιππος ορκίζει τη Βασιλική να μη μιλήσει σε κανέναν για την Ειρήνη και τη συγγένειά τους, ενώ η Ειρήνη κάνει ένα ακόμα βήμα προσέγγισης, προκειμένου να της συγχωρέσουν τα παλιά της λάθη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία επιτέλους ανακουφίζεται από το τεράστιο βάρος

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μαρίνα-

Ο Μάνος ζητά από την Ιουλία να πιέσει τη Μαρίνα να προχωρήσει στις απαιτούμενες εξετάσεις, αλλά πέφτει σε τοίχο. Η αγοραπωλησία του ελαιώνα του Μιχάλη ολοκληρώνεται κι έτσι καλεί την Αθηνά στο σπίτι του για φαγητό, προκειμένου να το γιορτάσουν. Η Αθηνά, σχεδόν ασυναίσθητα, ανταποκρίνεται για πρώτη φορά στο φλερτ του.

Επεισόδιο 103 (Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου)

Ο Μάνος εξακολουθεί να πιέζει τη Μαρίνα να ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων που ξεκίνησε, αλλά εκείνη συνεχίζει να αρνείται. Ο Μιχάλης προσπαθεί να καταλάβει πού βρίσκεται πλέον η σχέση του με την Αθηνά, αλλά εκείνη απομακρύνεται και πάλι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112

Η Γη της Ελιάς: Ετσί αντιδρά ο Κουράκος στην αποκάλυψη της Ευτυχίας

Η Αναστασία ρωτάει την Ευτυχία για την παρουσία του Κουράκου στο σπίτι της κι εκείνη αναγκάζεται να της πει ένα ψέμα για να το καλύψει. Ο Κουράκος προχωράει με τη σύλληψη του Θύμιου.

Επεισόδιο 104 (Τρίτη 14 Φεβρουαρίου)

Η Δήμητρα αποφασίζει να κοιτάξει μπροστά και πηγαίνει στον τάφο του Κίμωνα για να του «μιλήσει» για τελευταία φορά. Η Αθηνά πιέζει τη Μαρία να της πει τι έχει και τελικά της παραδέχεται ότι είναι άρρωστη. Ο Αλέξης λέει στη Μαργαρίτα ότι πλέον είναι επίσημα μαζί με τη Μυρτάλη, αλλά δεν παίρνει την απάντηση που περίμενε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πυροβολεί έναν άντρα

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112

Παράλληλα, ο Πότης ξεκινά να διαδίδει στο χωριό ότι ο Αλέξης και η Μυρτάλη έκαναν κοινή εμφάνιση στο καφενείο. Η Μαρίνα εγκαταλείπει τον αγώνα ,καθώς φοβάται πολύ ότι μπορεί να έχει κάτι σοβαρό. Η Δήμητρα προχωράει με την έρευνά της και ανακαλύπτει στοιχεία για τον Δημοσθένη που δείχνουν ύποπτα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: To τεράστιο μυστικό της Δήμητρας

Η Γη της Ελιάς : Ερχεται καταγγελία βόμβα

Ο Πότης μαθαίνει ότι τελικά η Ειρήνη δεν πηγαίνει στο πανεπιστήμιο, αλλά σχολείο. Ένα πακέτο τσιγάρα βρίσκει η Αθηνά στο σπίτι της Μαρίας και, όπως είναι επόμενο, γίνεται χαμός. Ο Στάθης πηγαίνει από το ελαιοτριβείο για να πληρωθεί και ο Ισίδωρος τον διώχνει κακήν κακώς, λέγοντάς του ότι δεν θέλει καμία επαφή μαζί του στο εξής. Η Μαρίνα λιποθυμάει στα χέρια του Μάνου και η κατάσταση της υγείας της δείχνει να χειροτερεύει πολύ απότομα.

Επεισόδιο 105 + 106 (Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου)

Το νέο λιποθυμικό επεισόδιο της Μαρίνας ταράζει ακόμα περισσότερο τον Μάνο, ο οποίος χρησιμοποιεί όλη του την πειθώ προκειμένου να την αναγκάσει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις. Η Μυρτάλη αγωνιά εξίσου για τη Μαρίνα, καθώς είναι το μοναδικό πρόσωπο που νιώθει ακόμα σαν οικογένειά της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία παντρεύονται

Η Γη της Ελιάς: Μία άγνωστη γυναίκα κάνει μαρτύριο την ζωή του Αλέξη

Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα προειδοποιεί τη Μυρτάλη να μην πληγώσει τον Αλέξη κι εκείνη της εξομολογείται πως δεν έχει ιδέα ποιος πραγματικά είναι ο γιος της. Η Αμαλία δεν παύει να εκπλήσσει τον Ισίδωρο με την περιποιητικότητα και την αποτελεσματικότητά της και όλα δείχνουν πως μια «τρυφερή φιλία» γεννιέται. Ο Κουράκος ενημερώνεται πως η αποφυλάκιση του Χρήστου είναι προ των πυλών.

Ο Αλέξης ξεπερνά κάθε όριο και η Μαργαρίτα τρομοκρατείται από τη βίαιη αντίδρασή του, με αποτέλεσμα να αλλάξει κλειδαριές, ενώ προσωρινά μετακομίζει στο σπίτι της Αθηνάς. Ο Ισίδωρος είναι πολύ ευχαριστημένος από την Αμαλία στη δουλειά και ζητάει τη βοήθεια της Αντιγόνης για να της διαλέξει ένα όμορφο δώρο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα περιμένει το παιδί του Κίμωνα;

Η Γη της Ελιάς: To τεράστιο μυστικό της Δήμητρας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία είναι άρρωστη

Αργότερα, η Αντιγόνη θα πείσει τη Μαρίνα να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και ο Μάνος με τον Ισίδωρο χαίρονται πολύ με αυτή την εξέλιξη. Ο Χρήστος αποφυλακίζεται και η Εύα βρίσκεται εκεί για να τον υποδεχτεί και να του δείξει τη στήριξή της. Η Δήμητρα μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη και αυτή τη φορά βρίσκει κάτι ύποπτο.

Επεισόδιο 107 (Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου)

Ο Αλέξης αρχίζει να νιώθει ενοχές για τον τρόπο που φέρθηκε στη Μαργαρίτα και την ψάχνει για να απολογηθεί. Εκείνη, όμως, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Αθηνάς και τον αποφεύγει. Η Δήμητρα εξακολουθεί να ψάχνει το ποιόν του Δημοσθένη και ο Κουράκος της λέει να έχει το νου της. Η Μαρίνα και ο Μάνος πηγαίνουν για νέο σετ εξετάσεων. Η ανησυχία της ωστόσο εντείνεται.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close