Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ανέστης χτυπά με μανία την Ευτυχία.

Αυτή η Βάνα μας έχει καταστρέψει με τα σενάρια που γράφει…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αρετής

Ο Ανέστης καταστρέφει την ζωή της Ευτυχίας για ακόμη μία φορά. Πιο συγκεκριμένα στα επόμενα επεισόδια στην Γη της Ελιάς θα δούμε τον Ανέστη να ξεκινά και πάλι το ποτό. Ένα βράδυ όντας πολύ μεθυσμένος ξεκινά να σκέφτεται ότι η Ευτυχία τον πρόδωσε.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον Κουράκο;

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Μάλιστα ξεκινά να της χρεώνει τα κακά που του συνέβησαν από την στιγμή που την γνώρισε και γίνεται έξαλλος. Αποφασίζει λοιπόν να πάει από το σπίτι της μεθυσμένος για να την κάνει να πληρώσει. Όταν η Ευτυχία ανοίγει την πόρτα ανυποψίαστη ο Ανέστης της ορμάει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχεται και τα ισοπεδώνει όλα

Την ρίχνει κάτω και ξεκινά να την χτυπά με μανία και να την βρίζει. Της λέει ότι τον κατέστρεψε, ότι είναι μία ψεύτρα και μία προδότρια. Μάταια η Ευτυχία προσπαθεί να προφυλάξει εκείνη και το παιδί που κουβαλάει. Όταν ο Ανέστης ξεθυμαίνει και φεύγει από το σπίτι η Ευτυχία συνειδητοποιεί ότι απέβαλλε.

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τέλος του Α’ κύκλου

Οι επόμενες μέρες είναι εφιαλτικές για εκείνη. Σκέφτεται πως το μόνο πράγμα που της έδωσε ευτυχία ο Ανέστης της το στέρησε με έναν τόσο σκληρό τρόπο και θέλει εκδίκηση. Θέλει να εκδικηθεί για το κακό που της έχει κάνει όλον αυτόν τον καιρό αλλά και για το παιδί που έχασε.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δεν θέλει τη ζωή της

Εκδίκηση όμως θέλει και ο Αποστόλης, που μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρο τον Ανέστη και τον περιμένει στην γωνία.

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-Αποστόλης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close