Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα ανακαλύψουμε αν ο Δημοσθένης, σκοτώσει τον Κουράκο. 

Θα σκοτώσει ο Δημοσθένης τον Ράμπο της Αρεόπολης; Πλάκα κάνουμε;

Ο Δημοσθένης ένας επικίνδυνος άντρας με σκοτεινά μυστικά εμφανίζεται στην Αρεόπολη ενώ ο Ισίδωρος λείπει και ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για δήμαρχος της πόλης. Στην πραγματικότητα είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης και έτοιμος να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του σκορπώντας τον τρόμο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απέναντι στον Ισίδωρο

Αστυνομική επιχείρηση που οργανώνει ο Κουράκος στέφεται από επιτυχία και δύο μαφιόζοι συλλαμβάνονται με το σακβουαγιάζ που έκλεψαν από τη Μαργαρίτα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 208 , 209 , 210

Ο ίδιος ανεβαίνει ακόμα περισσότερο στα μάτια των ανωτέρων του και επιβραβεύεται την ίδια στιγμή όμως μπαίνει στο στόχαστρο του αφεντικού της εγκληματικής οργάνωσης ενός ανθρώπου σκοτεινού και επικίνδυνου έτοιμου να κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει τα συμφέροντα του.

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Τώρα ο Δημοσθένης εμφανίζεται ξαφνικά στην Αρεόπολη και ενημερώνει τον Κωνσταντίνο πως σκοπεύει να διεκδικήσει τη δημαρχία της πόλης. Μεγάλος του αντίπαλος θα είναι ο Ισίδωρος ο οποίος έχει ήδη θέσει την δική του υποψηφιότητα και έχει πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης των συντοπιτών του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη γίνεται ίδια ο πατέρας της

Ο ίδιος βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον Μάνο προκειμένου να προετοιμαστούν για τη βράβευση του ελαιόλαδου τους γι’ αυτό δεν μαθαίνει τα νέα. Αυτή τη περίοδο πρώτο του μέλημα είναι να συναντηθεί ξανά με τη Φανή και την Αγγελική η οποία επιμένει και πείθει τη μαμά της να πει το ναι.

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Εκείνη τους καλεί  στο σπίτι για φαγητό και τα πράγματα μεταξύ τους για άλλη μία φορά πηγαίνουν ανέλπιστα καλά. Η Αγγελική δείχνει ενθουσιασμένη με τους Βρεττάκους και επιζητά όλο και περισσότερο την επαφή μαζί τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δύο θάνατοι φέρνουν ηρεμία και δικαίωση

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον Κουράκο;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχεται και τα ισοπεδώνει όλα

Αυτοί από την πλευρά τους ετοιμάζονται για την βραδιά της βράβευσης, όμως βλέπουμε με ανησυχία τη Μυρτάλη να εμφανίζει μία περίεργη συμπεριφορά που αρχίζει να μοιάζει επικίνδυνα με αυτή του πατέρα της. Συγκεντρωτική και αυταρχική παρίσταται στην εκδήλωση όμως δείχνει καθαρά την ενόχληση της.

Έτσι όταν η Αθηνά, ο Ισίδωρος και ο Μάνος ολοκληρώνουν τους λόγους τους και κατεβαίνουν στο τραπέζι τους για να γιορτάσουν όλοι μαζί εκείνη επιτίθεται ευθέως στο θείο της και χαλά την ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία αποβάλλει και θέλει να εκδικηθεί

Την ίδια στιγμή πίσω στη Μάνη ο Δημοσθένης έχει αρχίσει να αλλάζει τις ισορροπίες και τα μυστικά που κρύβει θα αποδειχτούν τροχοπέδη για πολλούς. Για την ώρα ο μόνος ευχαριστημένος από τον ερχομό του είναι ο Στάθης ο οποίος αναλαμβάνει να διαχειριστεί τους ελαιώνες του και να τους εκμεταλλευτεί οικονομικά.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τέλος του Ακύκλου

Με αυτό τον τρόπο ο Δημοσθένης εξασφαλίζει ένα σημαντικό σύμμαχο στη προσπάθειά του να κερδίσει τη δημαρχία της πόλης όμως πολύ γρήγορα ο Κωνσταντίνος θα αποκαλύψει τη θέση του στην ιεραρχία της εγκληματικής οργάνωσης ζητώντας του να τερματίσουν τη συνεργασία τους και ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου.

Close