Η Γη της Ελιάς-Θανάσης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αρετής. 

Πρέπει να έχει κάνει πολλές αμαρτίες στην ζωή του ο χριστιανός, για να μπλέξει με την Αρετή.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον Κουράκο;

Μία νέα εισβολή έρχεται να ταράξει τα νερά στην Μάνη και αυτή τη φορά θα φέρει το ρομάντζο πίσω στην μίζερη ζωούλα της Αρετής. Άντε μπας και μας αφήσει στην ησυχία μας. όπως και να ‘χει ο νέος χαρακτήρας της σειράς είναι ο Θανάσης ο οποίος και θα κάνει σχέση με την Αρετή Καρπενάρου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχεται και τα ισοπεδώνει όλα

Η Γη της Ελιάς-Θανάσης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον Κουράκο;

Ο Θανάσης είναι ο πρώην της Αναστασίας που θα κάνει σχέση με την Αρετή και δεν ξέρουμε ακόμη τι ανωμαλία τον δέρνει. Αυτό αποδεικνύεται και από μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στην οποία βλέπουμε τον Πασχάλη Τσαρούχα (Στάθη), τον Αστέριο Πελτέκη (Θανάσης) και την Βάσια Παναγοπούλου, να συζητούν.

Η Γη της Ελιάς-Θανάσης-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τέλος του Α’ κύκλου

Ας μάθουμε όμως μερικές πληροφορίες παραπάνω για τον ηθοποιό, προτού ξεκινήσουμε να μαθαίνουμε νέα spoilers σχετικά με την ιστορία του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δεν θέλει τη ζωή της

Ο ηθοποιός Αστέριος Πελτέκης, πρόσφατα έγινε καλλιτεχνικός διευθυντής στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και κάτοχος του Intergated Master διπλώματος του Τμήματος Θεάτρου της Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. από όπου επίσης και αποφοίτησε.

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αρετής

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 208 , 209 , 210

Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο πάνω στην πολιτισμική διαχείριση και εκτός από ηθοποιός είναι και σκηνοθέτης.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη γίνεται ίδια ο πατέρας της

Η Γη της Ελιάς-Θανάσης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχεται και τα ισοπεδώνει όλα

Έχει συνεργαστεί σε περισσότερες από πενήντα παραστάσεις με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Εθνικό Θέατρο, τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, το Θέατρο Παλλάς, την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και το ελεύθερο θέατρο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close