Η Γη της Ελιάς: Ο αστυνόμος Κουράκος αρχηγός στο καρτέλ;

Η Γη της Ελιάς: Είναι ο αστυνόμος Κουράκος αρχηγός στο καρτέλ; Αν είναι τότε έρχεται  η απόλυτη ανατροπή στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Βάνα Δημητρίου μας έχει συνηθίσει στις μεγάλες ανατροπές! Όλοι αναζητούν τον επικεφαλή του καρτέλ, όπως κάνει και ο αστυνόμος Κουράκος, ο οποίος παλεύει διαρκώς να φέρνει τη δικαιοσύνη, στην γη της ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Το μυστικό που κρύβουν τα δαχτυλίδια των Βρεττάκων

Συμφώνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του youfly.com  και όμως υπάρχει πιθανότητα να είναι ο Ο αστυνόμος Κουράκος αρχηγός στο καρτέλ.

Η Γη της Ελιάς: Ο αστυνόμος Κουράκος αρχηγός στο καρτέλ;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χωρίζει τον Μάνο γιατί τον πιάνει με άλλη

Ο θάνατος του Κυριάκου, αλλά και του Νικόλα θα ανοίξουν έναν νέο κύκλο αποκαλύψεων. Όλοι περίμεναν πως ο Κωνσταντίνος είναι αυτός που δίνει τις οδηγίες, ο Μάξιμος Μουμούρης, όμως, δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του πως κι ο χαρακτήρας του εντολές εκτελεί!

Αντίστοιχα, σε μία ερώτηση που έγινε παλαιότερα στον Τάσο Ιορδανίδη σχετικά με το καρτέλ, εκείνος απάντησε ο Μάνος δεν είναι -προς το παρόν- μπλεγμένος σε αυτό το κύκλωμα. Ποιος κρύβεται, λοιπόν, πίσω από αυτή τη συμμορία;

Οι τηλεθεατές διχάζονται

Η Γη της Ελιάς: Ο αστυνόμος Κουράκος αρχηγός στο καρτέλ;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχεται η μεγάλη επανασύνδεση στο ζευγάρι

Η Χάιδω φτάνει στα ίχνη του Κυριάκου, τον οποίο και θεωρεί υπεύθυνο για το κακό που βρήκε το σπιτικό της. Όταν ο Κυριάκος εντοπίζεται νεκρός, αμέσως μετά δολοφονείται και ο Νικόλας! Έτσι, όλα δείχνουν πως το καρτέλ αυτό δεν είχε μόνο έναν υπεύθυνο…

Ο αστυνόμος Κουράκος κάνει τα πάντα για να ρίξει φως στην υπόθεση του καρτέλ, με τους τηλεθεατές να τον αποθεώνουν, στην γη της ελιάς. Είναι, όμως, μία λεπτομέρεια που αρκετοί παρατήρησαν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φονική επίθεση σε Ισίδωρο και Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Ο αστυνόμος Κουράκος αρχηγός στο καρτέλ;

Είναι o αστυνόμος Κουράκος αρχηγός στο καρτέλ;

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, κάτω από τις κουκουλές αυτών που σκοτώνουν τον Πέτρο και την Στέλλα, αχνοφαίνεται το πρόσωπο ενός που μοιάζει φοβερά με τον αστυνόμο Κουράκο! Αυτή η λεπτομέρεια έχει παρατηρηθεί από αρκετούς τηλεθεατές, οι οποίοι σπεύδουν να σχολιάσουν μέσω Twitter πως ο αστυνόμος Κουράκος δεν είναι αυτό που φαίνεται!

Πράγματι, το δίδυμο Βάνα Δημητρίου και Ανδρέας Γεωργίου μας έχουν συνηθίσει σε μοναδικές στιγμές! Είναι ο αστυνόμος Κουράκος δίκαιος και καλός, ή κρύβει ένοχα μυστικά που θα έρθουν αργότερα στο φως; Ποιος είναι ο πραγματικός αρχηγός της συμμορία

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close