Η Γη της Ελιάς: Φονική επίθεση σε Ισίδωρο και Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις  στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές καθώς θα έχουμε φονική επίθεση σε Ισίδωρο και Ιουλία.

Η Ιουλία ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Κουράκο και η είδηση φέρνει πολύ μεγάλη χαρά στον Ισίδωρο, που πάντα τον ήθελε στο πλευρό της αδερφής του. Η χαρά του όμως τόσο του Ισίδωρου όσο και της Ιουλίας, θα κοπεί βίαια, από κακοποιούς που μπαίνουν να τους ληστέψουν. Πως θα συμβεί και ποιος κρύβεται πίσω από τη Φονική επίθεση σε Ισίδωρο και Ιουλία;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 106 ,107 ,108,109,110 ,111 ,112

Η Γη της Ελιάς: Φονική επίθεση σε Ισίδωρο και Ιουλία

Ο Ιάκωβος πάντα στο πλευρό της ανιψιάς του εξηγεί στη Μυρτάλη όλη την ιστορία, πίσω από τα δαχτυλίδια που φορούν όλα τα αδέρφια στην οικογένεια και παράλληλα τις κάνει κουβέντα και για τον χάρτη.  Μάλιστα ο Ιάκωβος ,αναλαμβάνει να ενημερώσει και τα υπόλοιπα αδέλφια:Θα πρέπει να ενεργήσουμε όλοι μαζί για να βρεθεί ο θησαυρός καθώς, αν βρεθεί ανήκει σε όλους τους λέει.  Η Μυρτάλη με την Αθηνά, τον Ιάκωβο, την Ιουλία και τον Ισίδωρο ,αποφασίζουν να πάνε στο σημείο που δείχνει ο χάρτης για να βρούνε το θησαυρό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης διαλύει τον γάμο της Ιουλίας και του Κουράκου

Η Γη της Ελιάς: Φονική επίθεση σε Ισίδωρο και Ιουλία

Την ίδια στιγμή ο Ανέστης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TVmania, ενημερώνει το Δημήτρη για κάτι σημαντικό . Έλα να σου πω . Nα ξέρεις ότι o Ισίδωρος Βρεττάκος, έχει πολύ χρήμα και μάλιστα όχι στις τράπεζες. Ξέρω πολύ καλά, ότι μέσα στο σπίτι του, έχει χρηματοκιβώτιο γεμάτο χρήματα και χρυσό λίρες και κοσμήματα ισχυρίζεται  και ο Δημήτρης χαμογελάει πονηρά και με νόημα στον Ανέστη. Λέγοντάς του με τα μάτια, ότι σύντομα θα το τακτοποιήσει και φυσικά μερίδιο από αυτά θα έχει και ο Ανέστης. Η πληροφορία που πήρε ο Δημήτρης, δεν θα αργήσει να φτάσει στα αυτιά του Κωνσταντίνου: Eίναι σίγουρο ότι ισχύει; Μιλάμε για πολύ μεγάλη μπάζα λέει ο Δημήτρης και ο Κωνσταντίνος δίνει αμέσως την ανάλογη εντολή στους κακοποιούς που ελέγχει.

Δείτε ακόμη Η γη της ελιάς: Γυρίζει στη Μάνη η μητέρα της Ισμήνης και όλα αλλάζουν

Η Γη της Ελιάς: Φονική επίθεση σε Ισίδωρο και Ιουλία

Mε προσοχή ! Θέλω μόνο το χρηματοκιβώτιο. Καταλάβατε τι εννοώ τους τονίζει .Στο μεταξύ ο Ισίδωρος, παίρνει ακόμα μία χαρά καθώς είναι σίγουρος ότι πλέον θα πετύχει τους σκοπούς του, γιατί η Αθηνά, αποφασίζει να του πουλήσει το μερίδιο της. Τη χαρά του όμως τη χαλάει η ληστεία που γίνεται μέσα στη νύχτα στο σπίτι του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχεται η μεγάλη επανασύνδεση στο ζευγάρι

Η Γη της Ελιάς: Φονική επίθεση σε Ισίδωρο και Ιουλία

Η Φονική επίθεση σε Ισίδωρο και Ιουλία

Οι  κακοποιοί, μπαίνουν μέσα  στο σπίτι του Ισίδωρου και αρχίζουν να τον απειλούν να τους πει για το χρηματοκιβώτιο. Ο Ισίδωρος αντιστέκεται, ενώ έχει ξυπνήσει και Ιουλία.  Οι κακοποιοί είναι αποφασισμένοι να πάρουν το χρηματοκιβώτιο, ότι κι αν γίνει . Ετσί, αρχίζουν να συμπεριφέρονται με απίστευτη βιαιότητα, τόσο στον Ισίδωρο όσο και στην Ιουλία.  Τους χτυπούν, τους φιμώνουν και φτάνουν σχεδόν στο αφαιρέσουν ακόμα και τη ζωή …. Πως θα εξελιχθεί η ληστεία;

Close