Η Γη της Ελιάς: Έρχεται η μεγάλη επανασύνδεση στο ζευγάρι

Η Γη της Ελιάς Οι εξελίξεις  στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς έρχεται η μεγάλη επανασύνδεση στο ζευγάρι!

Και φυσικά μιλάμε για τον Λυκούργο και την Χάιδω.

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που έμειναν χωριστά, η Χάιδω και ο Λυκούργος, φτάνει στιγμή που οι δυο τους θα είναι και πάλι μαζί . Μάλιστα αυτή τη φορά,  θα είναι πιο ενωμένοι  από ποτέ. Ο Λυκούργος,  θα σταθεί στο πλευρό της αγαπημένης του, και θα τη στηρίξει μέχρι να φτάσει, στους πραγματικούς δολοφόνους της κόρης της και του συζύγου της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φονική επίθεση σε Ισίδωρο και Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται η μεγάλη επανασύνδεση στο ζευγάρι

Ο δικηγόρος, από την πρώτη στιγμή έχει νιώσει τον πόνο της Χάιδως, για τον άδικο χαμό που βίωσε.  Και πάντα της συμπαραστεκόταν. Άλλωστε αυτή η τρυφερή σχέση ανάμεσα στο γνωστό δικηγόρο και τη δυναμική Μανιάτισσα, ξεκίνησε μία φιλία η οποία βασιζόταν στην εκτίμηση και το σεβασμό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χωρίζει τον Μάνο γιατί τον πιάνει με άλλη

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται η μεγάλη επανασύνδεση στο ζευγάρι

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 106 ,107 ,108,109,110 ,111 ,112

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TV Mania με τον καιρό το ζευγάρι,ήρθε πολύ κοντά και όλα αυτά που περάσανε μαζί τους έδεσαν πιο πολύ.  Τα συναισθήματα άλλαξαν και η φιλία ξύπνησε την κρυμμένη αγάπη . Για εκείνον, η Χάιδω, είναι η γυναίκα που θέλει να περάσει μαζί της το υπόλοιπο της ζωής του, ακόμα και όταν  επέστρεψε η γυναίκα του μετά από πολλά χρόνια, δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να είναι ξανά μαζί της.

Η καρδιά του ήταν πια δοσμένη αλλού . Όμως η Χάιδω ένιωσε ζήλια για το πρόσωπο που τον διεκδίκησε ξανά . Στο άκουσμα της είδησης πως η Χάιδω δέχτηκε επίθεση στο σπίτι της, ο Λυκούργος ένιωσε τρόμο, καθώς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εκείνη. Από τη στιγμή εκείνη, οι δυο τους ,είναι αχώριστοι και μάλιστα η Χάιδω τον βοηθάει και με το εγγονάκι του και  όποτε χρειάζεται εκτελεί χρέη ντάντας. Η Χαιδω αυτό το κάνει με πραγματική αγάπη. Η καρδιά της, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό μαλάκωσε ξανά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης διαλύει τον γάμο της Ιουλίας και του Κουράκου

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται η μεγάλη επανασύνδεση στο ζευγάρι

Έρχεται η μεγάλη επανασύνδεση στο ζευγάρι

Και ο Λυκούργος διακρίνει, μία πολύ τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα της και δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος . Της κάνει ερωτική εξομολόγηση μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια για τα συναισθήματά του προς εκείνη. Προσπαθεί να της το δείξει με κάθε τρόπο και την καθησυχάζει, λέγοντάς της πως Όλα θα γίνουν όπως πριν.

Λέτε να έρθει και πρόταση γάμου στα επόμενα επεισόδια; Τι θα γίνει όμως αν μάθει πως η Χάιδω είναι φόνισσα; Θα συνεχίσει να την στηρίζει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close