Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φεύγει για φαντάρος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Φίλιππος φεύγει για φαντάρος.

Πάλι θα φύγει ο Φίλιππος;

Ο Φίλιππος και η Βασιλική μετά τα τελευταία γεγονότα που μεσολάβησαν ανάμεσα τους, είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ. Κάτι που δεν πρόκειται να διαρκέσει για πολύ και η αιτία είναι μία απόφαση που παίρνει ο πρώτος. Σύμφωνα με τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά η Γη της Ελιάς, ο νεαρός αποφασίζει να διακόψει την αναβολή του και να πάει στο στρατό.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης Αντωνιάδης αναστατώνει την Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φεύγει για φαντάρος

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Νέα συμφορά έρχεται στους Βρεττάκους

Φυσικά η οικογένεια του ξαφνιάζεται και ο Λυκούργος αναλαμβάνει να τον μεταπείσει. Αλλά άδικος κόπος καθώς ο Φίλιππος δείχνει ανυποχώρητος.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αυτός απαγάγει τον Μάνο

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φεύγει για φαντάρος

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: O Γιώργος είναι ο πρώην της Ιουλίας;

Εν τω μεταξύ η Βασιλική θυμώνει με τον αγαπημένο της που πήρε μόνος του μια τέτοια απόφαση και φεύγει ακόμα μια φορά από το σπίτι. Ακόμα μία ρήξη έρχεται μεταξύ τους αλλά δεν θα είναι οριστική. Τι θα πει η Βασιλική στον Φίλιππο για να τον μεταπείσει και πως θα αντιδράσει ο Φίλιππος σε αυτό;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close