Η Γη της Ελιάς-Ορέστης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ορέστης Αντωνιάδης αναστατώνει την Μάνη.

Και όχι μόνο την Μάνη. Λ Ι Ω Ν Ο Υ Μ Ε ΛΕΜΕ!!!

Μετά «Το τατουάζ» όπου πήρε το βάπτισμα του πυρός, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τη Βάνα Δημητρίου και τον Αντρέα Γεωργίου.

Έτσι κοντά στο Πάσχα, ίσως αμέσως μετά, μπαίνει στη «Γη της ελιάς» σε έναν ρόλο-έκπληξη. Μάλιστα ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα κάνει ένα πέρασμα ή έναν πιο μικρό ρόλο. Ο ρόλος του όχι μόνο θα είναι μεγάλος αλλά θα παραμείνει στη σειρά και στον νέο τρίτο κύκλο της νέας σεζόν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέα συμφορά έρχεται στους Βρεττάκους

Η Γη της Ελιάς-Ορέστης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός απαγάγει τον Μάνο

Αν και ο ρόλος τους κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό, οι αποκλειστικές πληροφορίες λένε ότι θα υποδυθεί έναν τύπο που πάει για τουρισμό στη Μάνη και θα παραμείνει για 15 μέρες.

Έτσι τουλάχιστον λέει αριστερά και δεξιά σε όποιον τον ρωτάει. Φυσικά δεν πρόκειται να φύγει σε 15 μέρες, αλλά θα υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από το πρόσωπό του. Τι θέλει;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Απαγάγουν τον Μάνο

Η Γη της Ελιάς-Ορέστης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αποχωρεί

Ποιος είναι ο στόχος του; Όλα αυτά θα αρχίσουν να μπλέκουν όσο θα τον βλέπουμε να έρχεται σε επαφή με τους ήρωες της σειράς και η… αγωνία θα λάβει τέλος λίγο πριν το φινάλε της σεζόν, όπου θα αποκαλυφθεί ο ρόλος του και θα γίνει μια τεράστια ανατροπή!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: O Γιώργος αποτελειώνει τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς-Ορέστης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει τον Εισαγγελέα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close