Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Φίλιππος γυρίζει την πλάτη στην Βασιλική.

Δεν μας αρέσει το πως εξελίσσεται ο Φίλιππος…

Ο Παρασκευάς ξεπερνάει τα όρια, στην γη της ελιάς. Ο νέος φίλος του Φίλιππου, πάνω στην πλάκα, ξεφεύγει και φέρνει σε δύσκολη θέση το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της αγαπημένης μας σειράς.

Όσο κι αν συμπαθεί τον Φίλιππο, του τονίζει διαρκώς να προσέχει τη Βασιλική, αλλά και γενικότερα τον τρόπο που της συμπεριφέρεται. Τον πιέζει να της κάνει έλεγχο και ταυτόχρονα να αδιαφορεί για το πως είναι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ξεφεύγει και ξεσπάει στην Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα στέκεται στο πλευρό της Μαργαρίτας

Σύμφωνα με το youfly.com, ο Φίλιππος επηρεάζεται και υιοθετεί μία τελείως διαφορετική στάση, απέναντι στη γυναίκα του. Από τη μία της απαγορεύει να βγει, ενώ από την άλλη δε της σηκώνει το τηλέφωνο και της μιλάει απότομα! Η Βασιλική τρελαίνεται..

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μάνη βάφεται κόκκινη ξανά μετά το τροχαίο

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει λαμπόγυαλο το μαγαζί της Αρετής

Οι μέρες περνούν και το ζευγάρι είναι διχασμένο. Μέχρι που… φωτιά ξεσπά στο σπίτι της Βασιλικής και καταστρέφονται όλα, μέσα σε μία νύχτα! Η Χάιδω, η Βασιλική και το μωρό κινδυνεύουν να καούν, όσο ο Φίλιππος βρίσκεται μακριά και αρνείται να σηκώσει το τηλέφωνο!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζονται “αγκαζέ” στον γάμο και μένουν όλοι κάγκελο

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ζητάει διαζύγιο

Ο Παρασκευάς φιτιλιάζει τον Φίλιππο, του βάζει υποψίες πως η Βασιλική μπορεί να τον απατά και καταφέρνει να διχάσει το πιο αγαπημένο ζευγάρι, στην γη της ελιάς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close