Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ψάχνει μανιωδώς τους βιαστές της Μαρίνας

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι περιπετειώδης καθώς ο Κουράκος ψάχνει  τους βιαστές της Μαρίνας με κίνδυνο της ζωή του.

Μπράβο αγαπημένε Κουράκε πάντα πρώτος στις επάλξεις βρε, αλλά και τι κορίτσι πήρες ε πάντα διπλά σου …

Οι εξελίξεις που θα δούμε να πραγματοποιούνται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς θα κόψουν την ανάσα σε όλους καθώς η Μαρίνα γίνεται φόνισσα σκοτώνοντας τον βιαστή της για να γλιτώσει.

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Χάιδω ένα βήμα πριν από τον χωρισμό

Ο Κουράκος αφού πιά έχει αναρρώσει πλήρως στην σειρά Η Γη της Ελιάς, αναλαμβάνει δράση και βάζει σκοπό της ζωής του να βρει αυτούς που έκαναν κακό στην Μαρίνα για να τους κλείσει για πάντα στην φυλακή. Θα τα καταφέρει;

Ο Κουράκος αναλαμβάνει δράση και βοηθάει την Μαρίνα

Ο Ανέστης στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, δίνει εντολή βιασμού! Ζητάει από δύο άντρες να κακοποιήσουν την Μαρίνα, με σκοπό να την τιμωρήσει που τον χώρισε από την Ελένη. Ο Ανέστης είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα και το καταφέρνει. Η Μαρίνα θα ζήσει τον εφιάλτη με τα μάτια της και θα πέσει θύμα βιασμού.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαρίνας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 163 , 164 , 165 , 166

Η ίδια όμως περνάει στην αντεπίθεση αρπάζοντας ένα όπλο και σκοτώνοντας τον έναν από τους δυο κακοποιητές της. Ο θάνατος είναι ακαριαίος και η ηρωίδα τα χάνει στην κυριολεξία μόλις συνειδητοποιεί τι έκανε.

Μετά από λίγο θα συλληφθεί και θα πει στην αστυνομία όλη την αλήθεια. Την επόμενη κιόλας στιγμή ο Κουράκος αναλαμβάνει δράση. Είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις καθόλου τυχαίες επιθέσεις στην Αρεόπολη. Βάζει στόχο να τα καταφέρει και θα το κάνει με σωστά και σταδιακά βήματα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος καταρρέει

Η γυναίκα του, Ιουλία θα του σταθεί σαν βράχος στον δύσκολο αυτό αγώνα που έχει να διανύσει. Θα τα καταφέρει άραγε; Σύμφωνα με το Youfly.com, το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ο Κουράκος θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την Μαρίνα στην σειρά Η Γη της Ελιάς να γλιτώσει την καταδίκη.

Close