Η Γη της ελιάς: Ο Αλέξης δολοφονεί τον αδελφό του

Η γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα  επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές καθώς  ο  Αλέξης δολοφονεί τον αδελφό του.  

Ο Αλέξης δολοφονεί τον αδελφό του!

Αλέξη μου δεν έχεις αφήσει άνθρωπο για άνθρωπο να μην τον καθαρίσεις έτσι… Γιατί καλό μου παιδι σε πιάνει τρέλαααααα ;;;

Η Γη της ελιάς: Ο Αλέξης δολοφονεί τον αδελφό του!

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 163 , 164 , 165 , 166

Η Μυρτάλη είναι ενθουσιασμένη με τη νέα της σχέση, η οποία όμως δεν θα αργήσει να γίνει γνωστή στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, τον Αλέξη. Ο Αλέξης θεωρεί ότι ο αδελφός του τον πρόδωσε και σε συνδυασμό με την προτροπή της Μυρτάλης που οραματίζεται συνεχώς, τον βγάζει από τη μέση… Η Μυρτάλη δείχνει να περνάει καλά με το Νικήτα και αποφασίζει να τον γνωρίσει στους δικούς της ανθρώπους.

Ωστόσο η Ιουλία πέφτει από τα σύννεφα όταν της συστήνει τον Νικήτα ως τον καινούργιο της φίλο, γιατί δεν μπορεί να πιστέψει πως ξεπέρασε τόσο εύκολα τον Στέφανο. Λίγο αργότερα η Μυρτάλη με τον Νικήτα πηγαίνουν στο σπίτι του Ιάκωβου για φαγητό, ο οποίος τους υποδέχεται ιδιαίτερα ζεστά. Στο μεταξύ η Μαργαρίτα πιάνει τον Νικήτα και του λέει τα πάντα για τον Αλέξη: Ο γιος μου έχει πολλά προβλήματα. Έχει νοσηλευτεί και παίρνει ειδική αγωγή.

Η Γη της ελιάς: Ο Αλέξης δολοφονεί τον αδελφό του!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή καταστρέφει τον Στάθη

Θέλω να έχεις τον νου σου. Νικήτα μου, πρόσεξε σε παρακαλώ να τον έχεις από κοντά, του επισημαίνει. Την επόμενη μέρα ωστόσο ο Αλέξης βλέπει από μακριά το Νικήτα με μία κοπέλα, τους κοιτάζει επίμονα, η κοπέλα κάτι του θυμίζει, όμως δεν είναι βέβαιος ότι πρόκειται για τη Μυρτάλη. Φυσικά τα οράματα συνεχίζονται με τη Μυρτάλη να μπαίνει μέσα στο μυαλό του και να τον κατευθύνει, ενώ η ψυχική του κατάσταση όλο και επιβαρύνεται.

Η Γη της ελιάς: Ο Αλέξης δολοφονεί τον αδελφό του!

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Νικήτας μαθαίνει για το παρελθόν της Μυρτάλης

Την ίδια στιγμή η Μαργαρίτα προσπαθεί να μπει στο σπίτι του Αλέξη και διαπιστώνει ότι ο γιος της έχει αλλάξει κλειδαριά. Όταν τον βλέπει, έξαλλη, του ζητάει τον λόγο: Δεν μου λες, γιατί άλλαξες κλειδαριά; Αλέξη πρόσεξε, δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά που κάνεις. Να ξέρεις ότι θα σε έχω από κοντά κι αν συμβεί το παραμικρό θα έχεις να κάνεις μαζί μου, του λέει και ο καβγάς δεν αργεί να φουντώσει ανάμεσά τους.

Η Γη της ελιάς: Ο Αλέξης δολοφονεί τον αδελφό του!

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα γίνεται φόνισσα και μπαίνει φυλακή

Μετά από αυτή τη σκηνή ο Αλέξης, για να ρίξει στάχτη στα μάτια της μητέρας τους, της δίνει τα νέα κλειδιά του σπιτιού του κι απολογείται για την πρόσφατη συμπεριφορά του:Συγγνώμη, έχουν γίνει τόσα πολλά αυτόν τον καιρό και με έχουν επηρεάσει. Απλά ήθελα λίγο την ησυχία μου, τίποτα παραπάνω, της εξηγεί.

Ωστόσο η κατάσταση του όσο πάει και χειροτερεύει, μέχρι τη στιγμή που μαθαίνει τη σχέση της Μυρτάλης με τον αδελφό του και γίνεται η μεγάλη έκρηξη μέσα του. Θεωρεί τον Νικήτα προδότη, ότι ήρθε για να του αρπάξει τη μεγάλη του αγάπη. Ότι αυτός ήταν ο σκοπός του και αισθάνεται ακόμα πιο πληγωμένος γιατί ο άνθρωπος που του έκανε κακό είναι ο ίδιος του ο αδελφός. Έτσι τον πιάνει μία ακόμα μεγάλη κρίση, όπου βλέπει και πάλι τη Μυρτάλη να του λέει: Τι περιμένεις; Δεν βλέπεις ότι σε κορόιδεψε; Δεν θέλεις να είμαστε μαζί; Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Να τον βγάλεις από τη μέση και να είμαστε πάλι μαζί. Μόνο εσύ κι εγώ.

Ο Αλέξης τρελαίνεται σύμφωνα με το tv24 και όπως ακριβώς έκανε με τη Μάρθα, σκοτώνει τον ίδιο του τον αδελφό. Οι τύψεις και οι ενοχές όμως δεν θα τον αφήσουν όπως στην περίπτωση της Μάρθας να συνεχίσει τη ζωή του…Τα δύσκολα έρχονται γι αυτόν!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close