Η Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Χάιδω ένα βήμα πριν από τον χωρισμό

Η γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δεν θα είναι ευχάριστες καθώς Λυκούργος και Χάιδω είναι ένα βήμα πριν από τον χωρισμό. 

Τι γίνεται βρε παιδιά χωρισμοί , φονικά…. Άντε βρε Στέφανε μου βγες με την καινούργια κοπελιά να ανοίξει λίγο η καρδιά μας βρε παιδί μου

Λυκούργος και Χάιδω ένα βήμα πριν από τον χωρισμό

Η Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Χάιδω ένα βήμα πριν από τον χωρισμό

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 163 , 164 , 165 , 166

Ο Λυκούργος και η Χάιδω είναι δυο άνθρωποι που, παρά τα όσα έχουν περάσει, δεν δείχνουν να το βάζουν κάτω με την οποιαδήποτε δυσκολία. Κάτι που το έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές, τόσο όταν ήταν χώρια όσο και μεταγενέστερα, που αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι. Έκτοτε οι δυο τους διανύουν μία ευτυχισμένη περίοδο, με τα όποια σκαμπανεβάσματα υπάρχουν, ενώ δεν λείπουν οι στιγμές που προχωρούν σε εκ βαθέων Εξομολογήσεις για τον χρόνο που έχουν χάσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος καταρρέει

Η Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Χάιδω ένα βήμα πριν από τον χωρισμό

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Ο Αλέξης δολοφονεί τον αδελφό του

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV , ο Λυκούργος αποφασίζει να συζητήσει εκ νέου με τη Χάιδω ένα πολύ σημαντικό θέμα σχετικά με τη σχέση τους. Αυτό αφορά το ενδεχόμενο, τώρα που τα παιδιά τους γνωρίζουν για το δεσμό τους και έχουν αποκατασταθεί, να κάνουν το επόμενο βήμα, να παντρευτούν.

Η Χάιδω ξαφνιάζεται δυσάρεστα και του επισημαίνει ότι αυτή τη συζήτηση την έχουν κάνει ξανά στο παρελθόν και έχουν ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Δεν θέλει, πριν καν κλείσει χρόνο η ταφή του άντρα και της κόρης της, να γίνουν θέμα συζήτησης στη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Χάιδω ένα βήμα πριν από τον χωρισμό

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή καταστρέφει τον Στάθη

Η συγκεκριμένη απάντηση, όμως, δεν καλύπτει τον Λυκούργο, ο οποίος αποφασίζει να θέσει τελεσίγραφο στη Χάιδω, λέγοντας της σε έντονο τόνο πως, αν δεν παντρευτούν, θα χωρίσουν! Εκείνη τη στιγμή, η γυναίκα σαστίζει και του ξεκαθαρίζει σε επίσης έντονο τόνο ότι δεν δέχεται από κανέναν εκβιασμό και άμα δεν μπορεί να σεβαστεί την επιθυμία της το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να χωρίσουν.

Έκτοτε, λοιπόν, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι περνάει μία έντονη κρίση στη σχέση του σύμφωνα  με το my TV , φτάνοντας ένα βήμα πριν από τον χωρισμό…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close