Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συγκρούεται με τον Δημοσθένη;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κουράκος συγκρούεται με τον Δημοσθένη.

Δημοσθένη κάνε πίσω δεν σε παίρνει…

Μπορεί ο Δημοσθένης να κυκλοφορεί άνετος στη Μάνη, ο Κουράκος, όμως, έχει άλλα σχέδια για εκείνον, στην γη της ελιάς. Όλοι τον συμπαθούν και κανείς δεν υποψιάζεται πως πίσω από αυτόν κρύβονται φρικτά εγκλήματα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αποφασισμένος να αποτελειώσει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το παρελθόν του Χρήστου βγαίνει στην φόρα

Ο Δημοσθένης συνεχίζει να κινείται ανενόχλητος στη Μάνη, περνώντας καλά. Μάλιστα, σκέφτεται να βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος, κερδίζοντας αρκετούς κατοίκους στο πλευρό του.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κάνει τη ζωή του Κωνσταντίνου κόλαση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Χάιδω θα συνεργαστούν;

Ο Κουράκος συνεχίζει να κατηγορεί την Αθηνά για τον φρικτό φόνο του Δημήτρη. Όλοι ενοχλούνται από τη συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα κι εκείνος σταδιακά να αναθεωρεί… Πολύ σύντομα θα αρχίσει να γίνεται όλο και πιο καχύποπτος, βάζοντας στο στόχαστρό του τον Δημοσθένη.

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος θα λυγίσει στην γοητεία της Ευτυχίας

Όσο περνούν τα επεισόδια, τόσο πιο έντονη θα γίνεται η κόντρα ανάμεσα σε Κουράκο και Δημοσθένη, στην γη της ελιάς. Ο Γιώργης έχει βάλει ως στόχο να εντοπίσει όσους κρύβονται πίσω από το κύκλωμα, σύμφωνα με το Youfly.com, αδιαφορώντας για τις ολέθριες συνέπειες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close