Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος θα λυγίσει στην γοητεία στη γοητεία της Ευτυχίας

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κουράκος θα λυγίσει στην γοητεία της Ευτυχίας.

Αφού είναι κούκλα λογικοοο

Κι όμως, η νέα σεζόν έρχεται γεμάτη ανατροπές! Όσα ξέρουμε κι όσα είχαμε ως δεδομένα, αλλάζουν μέσα σε μια στιγμή. Ο θάνατος του Ανέστη, στην γη της ελιάς, φέρνει την Ευτυχία και τον Κουράκο πολύ κοντά, με αποτέλεσμα κάτι όμορφο να ξεκινά ανάμεσά τους…

Ο χωρισμός του Γιώργη και της Ιουλίας, αναμένεται συγκλονιστικός. Οι καυγάδες στο σπίτι κορυφώνονται, το ζευγάρι δε μπορεί να συνυπάρξει πια μαζί και ο Κουράκος μετατρέπεται σε έναν σκληρό κι αδίστακτο άντρα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης ερωτεύεται την Ευτυχία και τον απορρίπτει

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη μαθαίνει τα πάντα για τον Δημοσθένη

Η Ιουλία χάνει κάθε ελπίδα. Ο κόσμος της γκρεμίζεται, ο άνθρωπος που αγάπησε δεν είναι ο ίδιος κι έτσι αποφασίζει να τον εγκαταλείψει και να επιστρέψει στο πατρικό της, δίνοντας ένα ηχηρό τέλος στον παραμυθένιο αυτόν γάμο.

Στο μεταξύ, η Ευτυχία καταρρέει μέσα της καθημερινά. Η δολοφονία του Ανέστη δε την αφήνει να ησυχάσει. Μόλις το πτώμα του εντοπίζεται, η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά.

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία είναι έγκυος – Ποιος είναι ο πατέρας;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό το ζευγάρι θα χωρίσει

Ο Κουράκος αρχίζει τις έρευνες, φέρνοντας την Ευτυχία σε δύσκολη θέση, στην γη της ελιάς. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youfly.com.

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η γυναίκα με τα δεμένα μάτια

Οι δυο τους θα βρίσκονται τακτικά. Τα μάτια της θα προδίδουν την ενοχή της, αλλά και τον τρόμο της. Ο Κουράκος, όσο σκληρός κι αν είναι απέναντί της, κάποια στιγμή θα λυγίσει στην γοητεία της… Θα είναι οι δυο τους το νέο ζευγάρι της χρονιάς;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close