Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Χάιδω θα συνεργαστούν;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε η Αρετή και η Χάιδω θα συνεργαστούν.

Αυτό και αν δεν το περίμενα… Μακάρι να είναι για καλό

Κι όμως, οι τηλεθεατές θα δουν μια συμφιλίωση που περιμένουν πως και πως! Η Χάιδω και η Αρετή θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, στην γη της ελιάς, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους.

Η απαγωγή της Βασιλικής θα σοκάρει τους πρωταγωνιστές. Τέσσερις άντρες θα ορμήσουν στο ζευγάρι, με τους δύο να κρατούν τον Φίλιππο και τους άλλους δύο να ορμούν, για να αρπάξουν τη Βασιλική.

H Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα έρθει αντιμέτωπη με την Αναστασία για τον Θανάση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος θα λυγίσει στην γοητεία της Ευτυχίας

Οι τηλεθεατές υποθέτουν πως η απαγωγή αυτή οφείλεται στον Δημοσθένη. Μόλις ο Στάθης ξεκινήσει την παρακολούθηση και θελήσει να καταστρέψει τον ξάδελφό του, ο Δημοσθένης θα του απαντήσει με τον χειρότερο τρόπο: Βλάπτοντας την κόρη του!

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή θα βρει το πτώμα του Ανέστη

Η Χάιδω και η Αρετή θα καταρρεύσουν από αυτό το φρικτό γεγονός, στην γη της ελιάς. Δίχως δεύτερη σκέψη, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, παλεύοντας για το καλό των παιδιών τους.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youfly.com, για πρώτη φορά αναμένεται να δούμε τις δύο πρωταγωνίστριες να βοηθούν τη μία την άλλη, για καλό σκοπό.

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή σφάζονται στη μέση του δρόμου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία περνά στην αντεπίθεση

Θα παραμείνουν ενωμένες ή μόλις εντοπιστεί η Βασιλική, θα ξανά γίνουν όλα όπως παλιά; Μητέρα και κόρη θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close