Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Φώτης σκέφτεται να αυτοκτονήσει. 

Εμείς πάντως θα θέλαμε να δούμε μία τέτοια εξέλιξη με την Αρετή. Είμαστε πολύ κακοί ε;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης μαζί

Ο Φώτης ήταν ο άντρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον Φίλιππο και την κόρη του. Ο Φίλιππος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο καθώς επίσης και η κορούλα του. παλεύει για την ζωή της. Ο Φώτης νιώθοντας τύψεις για το τραγικό γεγονός, επισκέπτεται την Βασιλική και την υπόλοιπη οικογένεια του Φίλιππου στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οριστικός χωρισμός για Στάθη και Εύα

Έχει ανάγκη να απολογηθεί, να ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει πως δεν είναι κάποιος ασυνείδητος οδηγός. Η Βασιλική μπορεί να έχει κατανόηση για όλους όμως πάνω στην αγωνία και στην τρέλα της, δεν βλέπει στα μάτια του Φώτη έναν άνθρωπο μετανιωμένο που αγωνιά, αλλά τον άντρα που διέλυσε την οικογένειά της.

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-

Δεν διστάζει λοιπόν να τον απειλήσει ευθέως. “Βρες καράβι να φύγεις αν ο άντρας μου και το παιδί μου, πάθουν το παραμικρό.” Ο Φώτης από εκείνη την μέρα προσπαθεί να μαθαίνει συχνά νέα για τον Φίλιππο και την μικρή.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Φανή και Ισίδωρος έρχονται κοντά

Η αστυνομία στο μεταξύ τον έχει αφήσει προσωρινά ελεύθερο όμως ο Φώτης νιώθει φυλακισμένος αφού η ψυχική του κατάσταση δεν είναι καλή. Δεν τρώει, δεν κοιμάται καλά, δεν πηγαίνει στην δουλειά του και σιγά σιγά γίνεται η σκιά του εαυτού του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στο φινάλε βγαίνει ένα τρομερό μυστικό στη φόρα

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη όταν ο Φώτης επικοινωνήσει με τον Λυκούργο για να μάθει αν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ο Λυκούργος θα δώσει στον Φώτη μία απάντηση που θα τον κάνει ακόμη χειρότερα, αφού οι εξελίξεις δεν είναι ευχάριστες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνουν Μαργαρίτα και Αλέξης;

Έτσι κλείνεται ακόμη περισσότερο στον εαυτό του και ξεκινά να χάνει τα λογικά του από τις τύψεις. Σκέφτεται πως ο μόνος τρόπος να τιμωρήσει τον εαυτό του και ταυτόχρονα να ησυχάσει είναι να δώσει ένα τέλος στην ζωή του. Θα βρει την “λύτρωση” μέσω της αυτοκτονίας; Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην Γη της Ελιάς.

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close