Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος λιώνει με την ανιψιά του

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε τον Μάνο να Λιώνει με την ανιψιά του.

Ε άντε καιρός ήταν …Αντε σε βλέπουμε στο τέλος να κατουριέσαι…

Ο Ισίδωρος ενημερώνει τη Φανή Είμαι στην Αθήνα για μία δουλειά μαζί με τον γιο μου. Αν ήθελες κι εσύ να βλέπαμε λίγο τη μικρή, της προτείνει. Η Φανή δεν του δίνει μία ξεκάθαρη απάντηση, όμως, ύστερα από επιμονή της Αγγελικής, ο Ισίδωρος και ο Μάνος πήγαινουν στο σπίτι της για φαγητό.

Η Γη της Ελιάς: Φανή και Ισίδωρος έρχονται κοντά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεγράφει μια για πάντα την Αρετή

Η γνωριμία του Μάνου με την Αγγελική πηγαίνει ανέλπιστα καλά, η μικρή δείχνει ενθουσιασμένη με τους Βρεττάκους. Την ίδια στιγμή ο χαρακτήρας της Μυρτάλης αρχίζει να θυμίζει εκείνον του πατέρα της, γεγονός που παρατηρεί ο περίγυρος της με μεγάλη ανησυχία.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη γίνεται το αφεντικό των Βρεττάκων

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανυπολόγιστες επιπτώσεις για Ιάκωβο- Αθηνά

Ο πότης στηρίζει την υποψηφιότητα του Ισίδωρου για τη δημαρχία και γεμίζει το καφενείο του με αφίσες προεκλογικής καμπάνιας. Την ίδια ώρα ο Ανέστης επιμένει να πολιορκεί την Ευτυχία, η οποία τον βρίσκει αυτή τη φορά μεθυσμένος τα σκαλοπάτια της:

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ ο γάμος της Βασιλικής με τον Φίλιππο

Τι θέλεις εδώ; Σήκω και φύγε γιατί θα βάλω τις φωνές, του τονίζει όμως εκείνος επιμένει με βίαιο τρόπο να μπει στο σπίτι της. Παράλληλα η Άννα βάζει μπροστά στο σχέδιο της με σκοπό να προκαλέσει τη ζήλια του Λεωνίδα: Μωρέ θα τον κάνω εγώ να σέρνεται στα πόδια μου. Θα δεις τι θα πάθει, υποστηρίζει και ο Πότης δεσμεύεται να τη βοηθήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close