Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ ο γάμος της Βασιλικής με τον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε καρέ καρέ τον γάμο της Βασιλικής με τον Φίλιππο. 

Φίλιππος και Βασιλική κρατούν άνετα μία ολόκληρη σειρά στις πλάτες τους και ακόμη να γίνουν και επισήμως το πρωταγωνιστικό ζευγάρι!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή παθαίνει καρδιακή προσβολή

Πολλά και δραματικά πρόκειται να συμβούν/ στη γη της ελιάς όμως η σειρά θα τελειώσει ευχάριστα και θα μας αποχαιρετήσει με έναν όμορφο γάμο. Αυτόν της Βασιλικής και του Φιλίππου αλλά τη βάφτιση της κόρης τους σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης εναντίον του Ισίδωρου

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Ο Φίλιππος και η Βασιλική έχουν πλέον περάσει από όλα και ξεκινούν για την Σύμη αφού πρώτα κάνουν στάση στη Ρόδο. Το ζευγάρι ζει ξένοιαστες στιγμές απολαμβάνοντας τις βόλτες του στο νησί των ιπποτών. Στη συνέχεια πηγαίνουν στη Σύμη και εκπληρώνουν το τάμα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει την εντολή θανάτου

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Ευτυχισμένη επιστρέφουν στη Ρόδο που συνεχίζουν τις διακοπές τους και πιο ερωτευμένοι από ποτέ σχεδιάζουν πώς θα κάνουν το γάμο τους και τη βάφτιση της μικρής, λίγες βδομάδες αφού γυρίσουν στη Μάνη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το φινάλε βάφεται κόκκινο

Η Βασιλική και ο Φίλιππος επιστρέφουν στην Αρεόπολη και χαίρονται που είναι και πάλι δίπλα στην κόρη τους ενώ εκτός από τα δικά τους ωραία νέα μαθαίνουν και άλλα ευχάριστα από το Λυκούργο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει ένα σκληρό μάθημα στον Κωνσταντίνο

Αφού πέρασαν όλα σκέφτομαι και εγώ αλλά και η Χάιδω προς το παρόν να δημοσιοποιήσουμε τη σχέση μας και αργότερα βλέπουμε.” τους ανακοινώνει ενώ η Χάιδω συμπληρώνει “Τώρα είναι η σειρά των παιδιών.

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική έρχεται κοντά με τον Κουράκο

Ετοιμαζόμαστε για χαρές Λυκούργε. Σε 2-3 εβδομάδες έχουμε το γάμο τους και τη βάφτιση μην το ξεχνάς” του λέει. Οι μέρες περνάνε επεισοδιακά για τους γύρω τους.

Το μόνο όμως που ενδιαφέρει τον Φίλιππο με τη Βασιλική είναι η ημέρα του γάμου που δεν αργεί να φτάσει. Η Βασιλική λάμπει και ο Φίλιππος είναι γεμάτος αγωνία παρότι ήδη έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και ζουν μαζί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή της κρίσης έφτασε για την Χάιδω

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-Στάθης-Λυκούργος-Χάιδω-

Πάντα στο πλευρό της η Βασιλική έχει τον πατέρα της όμως κοντά της πλέον είναι και ο Στέφανος γεμάτος συγκίνηση ο οποίος ετοιμάζεται να συνοδεύσει την αδερφή του στην εκκλησία. Η μεγάλη μέρα φτάνει και όλοι ετοιμάζονται να πάνε στο γάμο.

Όλη η Αρεόπολη είναι καλεσμένη σε αυτόν τον λαμπερό γάμο. Η Βασιλική ντυμένη νυφούλα συνοδεύεται από το Στάθη και το Στέφανο ενώ ο Φίλιππος δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω της έχοντας μαζί και το μωρό της και με κουμπάρα τη φίλη του Άννα το μυστήριο γίνεται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ανακαλύπτει πως είναι άρρωστος

Μετά ακολουθεί η βάφτιση και ένα τεράστιο γλέντι με το οποίο οι πρωταγωνιστές της σειράς θα μας ευχηθούν καλό καλοκαίρι και θα μας δώσουν ένα ραντεβού για το Σεπτέμβρη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close