Η Γη της Ελιάς: Πιάνουν στα πράσα την Αθηνά και τον Ιάκωβο και γίνονται βούκινο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού έρχονται ανυπολόγιστες επιπτώσεις για Ιάκωβο- Αθηνά

Γιατί δεν τους αφήνετε να ζήσουν ανέμελοι τον έρωτά τους μωρέ;;;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ ο γάμος της Βασιλικής με τον Φίλιππο

Η Αθηνά, πιεσμένη από τον εκβιασμό του Δημήτρη, προσπαθεί να μην το σκέφτεται, μέχρι που βρίσκει ένα όπλο στο γραφείο του Ιπποκράτη και παραξενεύεται, γιατί να βρίσκεται εκεί αυτό το όπλο και πώς δεν το είχε δει.

Στο μεταξύ μετά από λίγο ο Δημήτρης πηγαίνει στο σπίτι της και συνεχίζει με μεγάλη επιμονή τον εκβιασμό: «Η προθεσμία σου τελειώνει. Αν δεν μου δώσεις σήμερα όλα τα χρήματα που σου ζήτησα, θα μάθει όλη η Μάνη τι είσαι. Ότι είχες τον γκόμενο μέσα στο σπίτι και τον παρουσίασες για γιο σου.

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Βασιλική συγχωρούν δακρυσμένοι τον Στέφανο

Θα το πω, σου το ορκίζομαι», την απειλεί. Ο Αθηνά όμως συνεχίζει να κρατάει σκληρή στάση απέναντί του και αφού τη βγάζει εκτός εαυτού, δεν συγκρατεί τα νεύρα της και τον βρίζει πολύ άσχημα. Όμως δεν έχει υπολογίσει ή μάλλον έχει ξεχάσει ότι στην κουζίνα είναι η Αναστασία, η οποία την ακούει.

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το φινάλε βάφεται κόκκινο

Τα πράγματα όσο πάνε και χειροτερεύουν για την Αθηνά, η οποία τρέμοντας τηλεφωνεί στον Ιάκωβο να του πει τι έχει γίνει. Εκείνος και πάλι την καθησυχάζει: «Αθηνά, δεν θέλω ν’ ασχοληθείς εσύ άλλο με αυτό. Το αναλαμβάνω εγώ από εδώ και πέρα. Θα συναντηθούμε και θα τα πούμε από κοντά», της λέει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή παθαίνει καρδιακή προσβολή

Την ίδια ώρα ο Πότης τελικά καταφέρνει να προσεγγίσει την Αλκμήνη και μάλιστα βγαίνει και ραντεβού μαζί της. Καταχαρούμενος αλλά και πολύ προβληματισμένος με τις γνώσεις της κοπέλας, αισθάνεται κόμπλεξ απέναντί της για τη μόρφωσή της και αποφασίζει να στρωθεί και πάλι στο διάβασμα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει την εντολή θανάτου

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-Αθηνά-

Ο Πότης πιάνει στα πράσα Αθηνά και Ιάκωβο στη Γη της Ελιάς
Λίγο αργότερα ο Πότης μαζί με τον Λεωνίδα περπατούν στο βουνό και γίνονται μάρτυρες ενός πολύ τρυφερού ενσταντανέ. Βλέπουν την Αθηνά με τον Ιάκωβο αγκαλιά και παθαίνουν σοκ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης εναντίον του Ισίδωρου

Ειδικά ο Πότης δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί αυτό που είδε: «Αποκλείεται, μάλλον λάθος κατάλαβα», μονολογεί μετά στο καφενείο.

Ωστόσο, αυτή η εικόνα δεν βγαίνει από το μυαλό του και όσο περνάνε οι ώρες τόσο πιο πολύ δυσκολεύεται να μην αποκαλύψει σε όλους την κρυφή σχέση της Αθηνάς με τον Ιάκωβο: «Να το πω; Να μην το πω; Μπα, δεν γίνεται να το κρατήσω μέσα μου, θα σκάσω.

Θα το πω να φύγει αυτό το βάρος», μονολογεί και ούτε λίγο ούτε πολύ αρχίζει από τους πιο κοντινούς του, όπως την Άννα, να λέει αυτά που είδε στο βουνό.

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Σύμφωνα με το TV24, σε λίγο τους κάνει βούκινο σε όλη την πόλη, με ανυπολόγιστες επιπτώσεις τόσο στην ίδια και τον Ιάκωβο, όσο και σε όλη την οικογένεια. Έτσι ο Ιάκωβος αποφασίζει να φύγει από τη Μάνη και να πάει στην Ισπανία.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close