Η Γη της Ελιάς: O πανέμορφος Χρήστος καταφθάνει στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες αφού ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει και μιλάμε για τον πανέμορφο Χρήστο. 

Θα σφαχτούν πολλές τηλεθεάτριες στην ποδιά του Χρήστου κορίτσια…

Δείτε ακόμα Η Γη τη Ελιάς: Ο Αλέξης συλλαμβάνεται

Ο Λυκούργος υποδέχεται σε λίγα επεισόδια έναν πανέμορφο ανιψιό που μας έρχεται από την Αυστραλία και οι μέχρι τώρα πληροφορίες τον θέλουν γύρω στα 30. Ο ανιψιός του Λυκούργου θα ονομάζεται στην Γη της Ελιάς Χρήστος και θα καταφτάσει από την Αυστραλία στην Μάνη για να δει τον θείο του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα 5 νέα πρόσωπα που φέρνουν ανατροπές

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Παρόλα αυτά, όταν φτάνει στην Μάνη κάνει πρόταση στην Ελένη να αγοράσει την ταβέρνα της και αυτό σημαίνει πως θα κάτσει για πολλά επεισόδια ξετυλίγοντας έναν νέο κύκλο ιστοριών. Για αρχή αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος θα έρθει πιο κοντά με κάποια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτά θα γίνουν μέχρι το συγκλονιστικό φινάλε

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Προς το παρόν είναι άγνωστο με ποια θα ερωτευτεί ο Χρήστος πάντως το ειδύλλιο που θα αναπτυχθεί θα συζητηθεί ιδιαίτερα. Παράλληλα ο Χρήστος μπορεί να είναι ένας συμπαθητικός χαρακτήρας σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όμως κρύβει και αυτός πολλά μυστικά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θα γίνει “το σώσε” στα επόμενα επεισόδια

Μυστικά που όταν βγουν στην επιφάνεια θα φέρουν αναταραχές και νέες ίντριγκες στην Μάνη, οι οποίες και θα καθηλώσουν το κοινό. Μένει να δούμε ποια είναι αυτά τα μυστικά, ποια πρωταγωνίστρια της σειράς θα του κλέψει την καρδιά και τι στάση θα κρατήσει ο Λυκούργος στα νέα γεγονότα που τον περιμένουν.

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close