Η Γη της Ελιάς-Αρετή-Ελένη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού φαίνεται πως θα γίνει “το σώσε”. 

Μπορούμε και χωρίς την Αρετή στην σειρά. Κύριε Γεωργίου ακούς;;;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππου είναι η αρχή του τέλους για τον Αλέξη

Μπορεί η Αρετή να έκανε ό,τι μπορούσε για να χωρίσει τον Στέφανο από την Μυρτάλη και τον πρώτο καιρό της σχέσης του με την Ελένη να έδειχνε ιδιαίτερα θετική, όμως αυτό αλλάζει. Η Ελένη είναι η φωνή της λογικής για τον Στέφανο και τον κάνει σε πολλές περιπτώσεις να μην υποκύπτει στην χειραγώγηση της Αρετής.

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Αρετή-Ελένη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης την πέφτει στην Ελένη

Αυτό φυσικά η Αρετή το αντιλαμβάνεται και ξεκινάει να βάζει λόγια στον Στέφανο με σκοπό να χωρίσει με την Ελένη. Ο Στέφανος παραξενεύεται και της λέει ευθέως πως δεν γίνεται να μην συμπαθεί ούτε και την Ελένη. Στο μεταξύ η Ελένη έχει αντιληφθεί την αρνητική στάση της Αρετής και την αποφεύγει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η οριστική ρήξη έρχεται και τίποτα δεν αλλάζει

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-Ελένη-

Όμως η Αρετή δεν θα κωλώσει πουθενά. Θα πάει από το μαγαζί της Ελένης και θα μαλώσουν πολύ άσχημα. Η Ελένη όμως δεν είναι καμία κοπέλα που δεν ξέρει να απαντάει. Έτσι δεν διστάζει να απειλήσει την Αρετή πως θα κάνει να δει τον Στέφανο με το κιάλι να συνεχίσει αυτή την στάση. Ποια θα είναι η αντίδραση της Αρετής μετά από αυτόν τον καυγά;

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Close