Η Γη τη Ελιάς: Ο Αλέξης συλλαμβάνεται

Η Γη τη Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Αλέξης συλλαμβάνεται.

Ο Αριστερός από τη φώτο όχι ο Δεξιός …. XAAXAXXAXAXAXAXAXA Ελπίζουμε να βρεθεί στο Σινούρη…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα 5 νέα πρόσωπα που φέρνουν ανατροπές

Η Ελένη αποφασίζει να ξεκινήσει συνεδρίες με τον Αλέξη και να μιλήσει για όλα την απασχολούν. Μάλιστα όλα πάνε καλά μέχρι που ο νεαρός έχει μία νέα ψυχολογική μετάπτωση και φαντάζεται ότι η Ελένη είναι η Μυρτάλη.

Η Γη τη Ελιάς-Αλέξης-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτά θα γίνουν μέχρι το συγκλονιστικό φινάλε

Εκείνη τη στιγμή η κοπέλα του κάνει ακόμα πιο ευδιάκριτα τα όρια της. Την επόμενη μέρα σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ, ο Αλέξης πηγαίνει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται ο Φίλιππος και το μωρό αλλά εκεί βρίσκεται η Μυρτάλη.

Η Γη τη Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θα γίνει “το σώσε” στα επόμενα επεισόδια

Η τελευταία μόλις τον βλέπει παγώνει και φεύγει σαν κυνηγημένη με εκείνον να την ακολουθεί και να δείχνει να μην καταλαβαίνει για ποιο λόγο τον φοβάται. Αργότερα λοιπόν πηγαίνει στο γραφείο του για την προγραμματισμένη συνεδρία με την Ελένη και εκείνη βιώνει μία δυσάρεστη εμπειρία.

Η Γη τη Ελιάς-Ελένη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππου είναι η αρχή του τέλους για τον Αλέξη

Ο Αλέξης έχει ακόμα μία ψυχολογική μετάπτωση, βγαίνει εκτός εαυτού και τη διεκδικεί ερωτικά κάπως άγαρμπα νομίζοντας πάλι πως είναι η Μυρτάλη. Τότε η Ελένη φεύγει και καταγγέλλει τον άντρα για σ3ξουαλική παρενόχληση και στη συνέχεια επικοινωνεί και με το Σύλλογο ψυχολόγων.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης την πέφτει στην Ελένη

Η Γη τη Ελιάς-Αλέξης-

Λίγη ώρα μετά ο Αλέξης οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και ο Κουράκος του ζητάει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του με εκείνον να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Η Γη τη Ελιάς-Αλέξης-

Close