Η Γη της Ελιάς : Ο πραγματικός λόγος που ήρθε η Αντιγόνη στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι γρήγορές και θα μάθουμε ποιος είναι ο  πραγματικός λόγος που ήρθε η Αντιγόνη στη Μάνη.

Η Αντιγόνη ήρθε στη Μάνη για να φέρει την αναστάτωση και να εκδικηθεί.  Πηγαινοέρχεται Αθήνα – Κύπρο με χαρακτηριστική άνεση και υποδύεται δύο ηρωίδες στη μικρή οθόνη στο θέατρο, που παλεύουν να διεκδικήσουν μία καλύτερη ζωή . Ο λόγος για την Ήβη Νικολαΐδου που υποδύεται την Αντιγόνη στην Αγαπημένη σειρά του MEGA Η Γη της ελιάς και παρακάτω εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ήθελε να μπει στην οικογένεια των Βρεττάκων,

Η Ήβη Νικολαΐδου έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικό tv24 και εξηγεί τον πραγματικό λόγο που ήρθε η Αντιγόνη στη Μάνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική γεννάει και ενώνει τις οικογένειες

Η Γη της Ελιάς : Ο πραγματικός λόγος που ήρθε η Αντιγόνη στη Μάνη

Ομορφα εξελίσσεται και η διαμονή σας στη Μάνη μέχρι τώρα.

Όλα βαίνουν καλώς για την Αντιγόνη. Καλύτερα από ότι περίμενε η ίδια. Μόνο της θέμα, η μη αποδοχή της  από τον ετεροθαλή αδελφό της τον Μάνο . αυτό θα είναι κάτι που θα την ταλαιπωρήσει.

Ποια είναι αλήθεια αυτή η ηρωίδα; θα μπορούσε να είναι φίλη σας ;

H Αντιγόνη είναι ένα άτομο έξυπνο . Tο μυαλό της διαφεντεύει τα συναισθήματα της. Δεν αφήνετε εύκολα κρατάει άμυνες αλλά όταν καταλάβει την αξία του ανθρώπου που έχει απέναντί της, δίνεται ολοκληρωτικά.  Είναι αρκετά ανεξάρτητος άνθρωπος και μοναχικός. Εμαθε από μικρή, ότι οι επιτυχίες στη ζωή είναι αποτέλεσμα προσωπικής δουλειάς ,για αυτό και ότι έχει πετύχει μέχρι τώρα το έχει κάνει μόνη της. Θα μπορούσε να είναι φίλη μου, κυρίως για αυτό το ανεξάρτητο του χαρακτήρα της .Επιδιώκω να έχω κοντά μου ανθρώπους που μπορούν να καταλάβουν ότι κάθε άνθρωπος χρειάζεται το δικό του χώρο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή στέλνει τη Βασιλική στο νοσοκομείο

Η Γη της Ελιάς : Ο πραγματικός λόγος που ήρθε η Αντιγόνη στη Μάνη

Κάτι μας λέει πως η Αντιγόνη κρύβει μυστικά …

Κάτι τέτοιο Μου λέει και μένα. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τις αληθινές προθέσεις ενός ατόμου που λειτουργεί τόσο εγκεφαλικά. Ξέρει να κρύβει καλά τα συναισθήματα της .

Είναι θετική η ηρωίδα;

Πιστεύω πως ναι …αν και κάθε ήρωας μπορεί να είναι θετικός και αρνητικός παράλληλα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 138 , 139 , 140

Η Γη της Ελιάς : Ο πραγματικός λόγος που ήρθε η Αντιγόνη στη Μάνη

Πληροφορίες λένε πως έχει βρει τρόπο για να εξαπατήσει την οικογένεια Βρεττάκου …Θα τα καταφέρει να το φτάσει μέχρι τέλους;

Aυτό που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι ότι η Αντιγόνη όταν βάλει κάτι στο μυαλό της, το φτάνει μέχρι τα άκρα.

Το κίνητρο της είναι μόνο οικονομικό;

Ξεκίνησε οικονομικό και αυτό λόγω της πικρίας που ένιωθε για την όλη συμπεριφορά του Ισίδωρου.  Δεν λογαριάζει σαν χαρακτήρας το χρήμα.  Τη βλέπουμε όμως σιγά-σιγά να μαλακώνει να γνωρίζει τον Ισίδωρο και να αμφισβητεί όλα όσα πίστευε. Γίνεται μία πάλη μέσα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivie Nicolaidou (@ivienicolaidou)

 

Ήρθε στη Μάνη για να μείνει;

O πραγματικός λόγος που ήρθε η Αντιγόνη στη Μάνη  είναι για να φέρει την αναστάτωση . Nα εκδικηθεί, να δικαιώσει τη μητέρα της. Oπως είπα και πιο πάνω όμως τα σχέδια της αλλάζουν και η παραμονή της στη Μάνη άρχισε να γεννιέται και να εδραιώνεται στη σκέψη της.

Mε το Μάνο δεν τα πάει πολύ καλά μόνο με τη Μυρτάλη. θα καταφέρει να τον φέρει με τα νερά της;

Δύσκολα αλλά ο επιμένων νικά και η Αντιγόνη δεν το βάζει εύκολα κάτω.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης είναι απατεώνας και φίλος από τα παλιά του Κωνσταντίνου

Η Γη της Ελιάς : Ο πραγματικός λόγος που ήρθε η Αντιγόνη στη Μάνη

Με το Δημήτρη ήρθαν κοντά όμως εκείνη αντέδρασε όταν έγινε το περιστατικό με την Άννα. Υπάρχει περίπτωση να τους ξαναδούμε μαζί ;

Θα πρέπει να ξεπεράσει τους δικούς της φόβους για να καταφέρει να αφεθεί σε μία σχέση.  Φόβοι που  προκλήθηκαν από τα βιώματά της μητέρας της σε σχέση με τον πατέρα της.

Θα καταφέρει να έρθει κοντά με κάποιον άλλον;

Eνας νέος έρωτας δεν θα της έκανε καλό ένας μεγάλος θα ήταν το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να την ταρακουνήσει από αυτή τη λογική πορεία της ζωής της ένας μεγάλος έρωτας είναι η Σωτηρία πολλών ανθρώπων.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close