Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή στέλνει τη Βασιλική στο νοσοκομείο

Η γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς  η Αρετή στέλνει τη Βασιλική στο νοσοκομείο  

Η Αρετή επιτίθεται στη Βασιλική – Επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της..

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της αγαπημένης δραματικής σειράς του Mega…

Η- Γη-της- Ελιάς- Αρετη-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 138 , 139 , 140

Η Αρετή συναντάει τη Βασιλική και τον Φίλιππο και επιτίθεται στην πρώτη. Έπειτα η κοπέλα έχει μία επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της.
Παράλληλα, η Μυρτάλη και ο Στέφανος χωρίζουν!

Η Βασιλική και ο Φίλιππος παρά την έχθρα που χωρίζει τις οικογένειες Καπερνάρου και Στεφανέα, έχουν αποφασίσει να είναι μαζί. Αγαπημένοι και μονιασμένοι. Το ζευγάρι, μάλιστα, επισφράγισε τον έρωτά του με την τέλεση του πολιτικού γάμου, ενώ άμεσα, θα φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης είναι απατεώνας και φίλος από τα παλιά του Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του περιοδικού MY tv , όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς, η Βασιλική και ο Φίλιππος προετοιμάζονται με εντατικό ρυθμό για την έλευση του μωρού τους. Μάλιστα, κάθε μέρα που περνάει, ανυπομονούν ολοένα και περισσότερο για αυτή τη μοναδική στιγμή.

Υπάρχει κάτι,όμως, που στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία τους. αυτό δεν είναι άλλο από την άρνηση των Καπερνάρων να συγχωρέσουν και να δεχτούν πίσω την άλλοτε αγαπημένου τους κόρη, τη Βασιλική. Εκείνη εξακολουθεί να είναι πολύ λυπημένη που οι γονείς της της έκλεισαν την πόρτα κατάμουτρα και, όσο περνούν οι μέρες, βρίσκει τη στοργή που της λείπει σε ένα πρόσωπο που δεν φανταζόταν. Στη Χάιδω.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος τα βρίσκει με τον Φίλιππο

Η- Γη- της- Ελιάς- Χάιδω-

Κάποια στιγμή, η Βασιλική και ο Φίλιππος αποφασίζουν να περπατήσουν στη γραφική κωμόπολη και συναντούν απρόσμενα τη μητέρα της κοπέλας, την Αρετή. Η τελευταία γίνεται έξαλλη με αυτή την εικόνα. Κατηγορεί την κόρη της που έχει το θράσος να κυκλοφορεί και να ντροπιάζει την οικογένειά της καθώς έμπλεξε με τον παραλίγο δολοφόνο του αδελφού της, του Στέφανου, και τους πρόδωσε.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς : Ο Κουράκος ζητά από την Ιουλία να κάνουν παιδί

Βέβαια, η Αρετή δεν μένει μόνο στη λεκτική επίθεση και σηκώνει το χέρι για να της ρίξει χαστούκι. Εκείνη τη στιγμή, όμως, επεμβαίνει ο Φίλιππος, ο οποίος αρπάζει το χέρι της στον αέρα και με τον δυναμισμό και το θάρρος που τον διακρίνει προειδοποιεί την Αρετή ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει ποτέ και σε κανέναν να ακουμπήσει τη γυναίκα του.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική γεννάει και ενώνει της οικογένειες

Η -Γη- της- Ελιάς -Βασιλική -

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ποιος έκλεψε τον θησαυρό των Βρεττάκων;

Σε διαφορετική περίπτωση, είτε αυτοί είτε ο οποιοσδήποτε θα έχει να κάνει μόνο μαζί του. Όσο συμβαίνουν όλα αυτά, η Βασιλική είναι σοκαρισμένη, δεν έχει βγάλει λέξη, παρά μόνο κλαίει με λυγμούς. Αργότερα και ενώ η εγκυμοσύνη της κοπέλας δείχνει να κυλάει ομαλά, μία νέα, ξαφνική αδιαθεσία, ανησυχεί έντονα τον Φίλιππο και τη Χάιδω.

Η Αρετή στέλνει τη Βασιλική στο νοσοκομείο

Ο πόνος είναι πολύ έντονος, χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο, λοιπόν, καλούν ένα ασθενοφόρο για να την μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διαπιστώνουν ότι υπάρχει μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη, λόγω των συναισθηματικών διαταραχών της κοπέλας, και πρέπει να δουν τι μέλλει γενέσθαι με εκείνη αλλά και το έμβρυο…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close