η-γη-της-ελιάς-επόμενα-επεισόδια-spoiler-Βασιλική-Στάθης-

Η γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκινητικές καθώς ο Στάθης αγκαλιάζει το μωρό της Βασιλικής.

Νέες καταιγιστικές εξελίξεις στην γη της ελιάς με τον Στάθη να αγκαλιάζει το μωρό της Βασιλικής.

Ελά βρε Στάθη άρχοντα!!!! Αυτο περιμέναμε από σένα!

Ο Στάθης συγχωρεί τη Βασιλική!

Στα προσεχή επεισόδια του σήριαλ πρόκειται να μας απασχολήσει έντονα η οικογένεια Καπερνάρου. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Στάθης συγχωρεί τη Βασιλική, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για την Αρετή και τον Στέφανο. Την ίδια στιγμή, ο τελευταίος τρελαίνεται από τη ζήλια του για τη σχέση που έχει συνάψει η Μυρτάλη με τον Νικήτα…

Ο Στάθης αφότου αποκαλύφθηκε η παράνομη σχέση του με την Ιουλία, είδε τη ζωή του να αλλάζει. Μόνο που το πιο ισχυρό χτύπημα το δέχτηκε από τη μονάκριβη κόρη του, τη Βασιλική, η οποία ένα βράδυ τους εγκατέλειψε, για να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια με τον Φίλιππο Στεφανέα.

Έκτοτε ο Στάθης, η Αρετή και ο Στέφανος, όπως έχουμε παρακολουθήσει, τη διαγραφούν από τη ζωή τους και, όπως της έχουν πει, δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση ούτε με εκείνη ούτε με τον παραλίγο δολοφόνο του τελευταίου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 159 , 160 , 161 , 162

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια σύμφωνα με το my TV, η σκληρή στάση του Στάθη αλλάζει προς την κόρη του μετά τη γέννηση του μωρού της. Ο άντρας λυγίζει, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στην Αρετή και στον Στέφανο, οι οποίοι, όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, του επιτίθενται που επιχειρεί να προσεγγίσει τη Βασιλική.

η-γη-της-ελιάς-επόμενα-επεισόδια-spoiler-Βασιλική-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα ψέματα της Ιουλίας στον Γιώργη – Στα τελειώματα το ζευγάρι

Ωστόσο, η τελευταία παίρνει μία σημαντική απόφαση. Προσπαθεί να πλησιάσει τον πατέρα της και να του εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να τους εγκαταλείψει. Η πρώτη συνάντηση τους γίνεται σε αμήχανο κλίμα και τα συναισθήματά τους είναι έντονα.

Όπως αποδεικνύεται, όμως, η αγάπη του Στάθη για την κόρη του τα νικάει όλα. Έπειτα από πολύ κόπο, καταφέρνουν να βρουν κάποια κοινά σημεία στα δύσκολα ζητήματα που τους χωρίζουν. Αυτά έχουν να κάνουν με τον Φίλιππο και τη Χάιδω.

η-γη-της-ελιάς-επόμενα-επεισόδια-spoiler-Βασιλική-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τρυφερές νύχτες για Νικήτα και Μυρτάλη

Παρ όλα αυτά, ο Στάθης δείχνει να μαλακώνει σιγά-σιγά απέναντι στη Βασιλική και να κατανοεί κατά κάποιον τρόπο όσα έκανε. Μάλιστα, όπως θα δούμε, της εξομολογείται ότι ναι μεν τη συγχωρεί, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορεί να τη δεχτεί ξανά στην οικογένειά τους, καθώς η Αρετή και ο Στέφανος είναι ανένδοτοι.

Η Βασιλική έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία έχει συγκρατημένη χαρά και από την άλλη μία θλίψη. Στη συνέχεια, η Χάιδω και ο Φίλιππος εξηγούν στην κοπέλα ότι καλό είναι να σκέφτεται θετικά. Έγινε το πρώτο βήμα με τον αγαπημένο της πατέρα και, ενδεχομένως, να ακολουθήσουν και η μητέρα της με τον αδερφό της.

η-γη-της-ελιάς-επόμενα-επεισόδια-spoiler-Βασιλική-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή λυγίζει στη θέα του μωρού

Σύντομα, μάλιστα, τη θλίψη της μετριάζει ο ερχομός του μωρού της στο σπίτι μετά τη νοσηλεία του στη θερμοκοιτίδα. Στο μεταξύ, ο Στάθης μιλάει στην Αρετή και στον Στέφανο για τη συνάντησή του με τη Βασιλική και προσπαθεί να τους δείξει τη φωτογραφία του νεογέννητου σε μία προσπάθεια να κατευνάσει την οργή τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Το δικαστήριο για τον Φίλιππο – Ένοχος ή αθώος;

Όμως, ακόμη μία φορά, θα έρθει αντιμέτωπος με τη σκληρή στάση τους, καθώς είναι αποφασισμένοι να μην συγχωρήσουν την κοπέλα που δημιούργησε οικογένεια με τον παραλίγο φονιά του αδελφού της.
Αντίθετα, ο Στάθης τους ξεκαθαρίζει πως εκείνος θα σταθεί στο πλευρό της κόρης του.

Close