Η Γη της Ελιάς : Το δικαστήριο για τον Φίλιππο – Ένοχος ή αθώος;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιά θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα γίνει δικαστήριο για τον Φίλιππο- Ένοχος ή αθώος;

Αχ βρε Φίλιππε έχεις περάσει και έχεις περάσει μακάρι να είναι το τελευταίο, να χαίρεσαι και το παιδάκι σου βρε.

Η Γη της Ελιάς : Το δικαστήριο για τον Φίλιππο

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή λυγίζει στη θέα του μωρού

Η δίκη του Φίλιππου ξεκινά στην σειρά Η Γη της Ελιάς και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να μάθουν την απόφαση των δικαστών. Παρόλο που ο Φίλιππος αφέθηκε ελεύθερος η κατηγορία που έχει να αντιμετωπίσει είναι πολύ βαριά και είναι αυτή του φόνου εναντίον του Στέφανου Καπερνάρου.

Θα αθωωθεί ή όχι ο Φίλιππος στην Γη της Ελιάς;

Η Δώρα Χρυσικού, όπου χθες το μεσημέρι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε πως η δίκη του Φίλιππου θα ξεκινήσει πολύ σύντομα στην σειρά και τα επεισόδια τα οποία έχουν ήδη γυριστεί είναι πολύ ενδιαφέρον και θα έχουν διάρκεια. Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου με την βοήθεια δικηγόρων όπως αποκάλυψε έχει γράψει ένα εξαιρετικό σενάριο που θα συναρπάσει τους τηλεθεατές και θα κρατήσει αμείωτη την αγωνία τους.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Έρχονται τα ύστερα του κόσμου

Η Γη της Ελιάς : Το δικαστήριο για τον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα ψέματα της Ιουλίας στον Γιώργη – Στα τελειώματα το ζευγάρι

Η Βασιλική και ο Φίλιππος είναι πλέον παντρεμένοι και κρατούν στην αγκαλιά τους το μωρό τους, το οποίο ήρθε πρόωρα και τους τα ταλαιπωρεί λίγο. Αμέσως μετά από όλα αυτά, και αφού η υγεία της μικρής επανέλθει, ο γολγοθάς τους ξεκινάει, καθώς ο Φίλιππος κινδυνεύει με νέα φυλάκιση.  Σύμφωνα με το youfly θα αθωωθεί ή όχι στο δικαστήριο; Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ο Λυκούργος ως συνήγορος υπεράσπισης του, θα βάλει τα δυνατά του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close