Η Γη της Ελιάς: Τα ψέματα της Ιουλίας στον Γιώργη – Στα τελειώματα το ζευγάρι

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τα ψέματα της Ιουλίας στον Γιώργη – Στα τελειώματα το ζευγάρι

Αμάν βρε Ιουλία μου γιατί να τον φλομώσεις στο ψέμα τον άνθρωπο; Μην τον αποτελειώσεις πριν την ώρα του τον άνθρωπο…

Η-Γη-Της-Ελιάς-Ιουλία-Γιώργης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία μαθαίνει τον έρωτα Στάθη Εύας

Ο Γιώργης βγαίνει από το νοσοκομείο και η Ιουλία αναγκάζεται να του πει κάποια ψέματα, στην γη της ελιάς. Το ζευγάρι θα διχαστεί ξανά, με αποτέλεσμα μαύρα σύννεφα να σκεπάζουν τον γάμο τους σύντομα.

Ο Κουράκος προσπαθεί να συνέλθει από το μεγάλο χτύπημα. Ζητάει την βοήθεια της αγαπημένης του σύμφωνα με το youfly.com , για να ανακαλύψει ποιος θέλησε να του κάνει κακό, ποιος πήρε το όπλο του και έβαλε σε κίνδυνο τις ζωές όλων εκείνη την ημέρα.

Η-Γη-Της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη :Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης ετοιμοθάνατος στο νοσοκομείο

Η Ιουλία στέκεται βράχος στο πλάι του, κάνοντας ό,τι της ζητήσει. Ο Γιώργης αφοσιώνεται στο έργο του, περνάει χρόνο στις έρευνές του, με την σύζυγό του να τον βοηθάει, με σκοπό να έρθει η αλήθεια στο φως.

Οι μέρες περνούν και ο Κουράκος κάνει μία ερώτηση στην αγαπημένη του: εάν ο Στάθης την προσέγγισε ξανά, τόσο τις ημέρες που ήταν στο νοσοκομείο, όσο και τις ημέρες πριν το ατύχημα.

Η-Γη-Της-Ελιάς-Ιουλία-Γιώργης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στη φυλακή

Η πρωταγωνίστρια παγώνει. Πώς να του αποκαλύψει ότι ο Στάθης την πολιορκούσε συστηματικά στο ελαιοτριβείο; Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Ιουλία του λέει ψέματα στην γη της ελιάς. Τονίζει στον Κουράκο πως ο Στάθης ποτέ δε την πλησίασε και πως δεν έγινε τίποτα ανάμεσά τους.

Ο Γιώργης δε την πιστεύει. Η στάση της Ιουλίας την προδίδει. Ο αστυνόμος είναι σίγουρος, πλέον, πως ο Στάθης όχι απλώς πλησίασε την σύζυγό του, αλλά μάλιστα έγινε και κάτι, το οποίο παραμένει κρυφό! Μαύρα σύννεφα σκεπάζουν τον γάμο του ζευγαριού και η εμπιστοσύνη ξεκινά να χάνεται μεταξύ τους…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close