Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι απρόοπτες καθώς θα δούμε πως ο  Στάθης δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα.

Στάθη έμπλεξες ή ιδέα μου είναι; Μάλλον η ιδέα μου είναι…

Ο Στάθης θα δεχτεί ένα απειλητικό τηλεφώνημα που θα του αλλάξει τη ζωή, στην γη της ελιάς. Ο φόβος θα τον κυριεύσει κι αμέσως θα αναθεωρήσει αρκετά για κάποιες κινήσεις του που τον έβαλαν σε κίνδυνο.

Ο Δημοσθένης, παρόλο που κρατά χαμηλό προφίλ, συνεχίζει να συμπεριφέρεται επικίνδυνα. Κανείς δεν τον υποψιάζεται, εκτός από τον ξάδελφό του τον Στάθη, ο οποίος συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πάει καλά μαζί του…

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται ο ψυχολόγος του Χρήστου

Έτσι, δίχως δεύτερη σκέψη, ξεκινά τις έρευνες, με στόχο να ρίξει φως στην υπόθεση. Άθελά του μπλέκει με τον υπόκοσμο, με αποτέλεσμα ο Δημοσθένης να μαθαίνει τις κινήσεις του.. Όλα είναι ένα βήμα πριν τιναχθούν στον αέρα.

Προκειμένου να τον τρομοκρατήσει, ο Δημοσθένης σχεδιάζει μια απαγωγή: αρπάζει την Βασιλική και την κράτα όμηρο, με σκοπό να βάλει μυαλό ο πατέρας της και να σταματήσει τις έρευνες.

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σκαλίζει το παρελθόν του Δημοσθένη και το πληρώνει ακριβά

Η Βασιλική περνά δύσκολες στιγμές στα χέρια των απαγωγέων της. Φυσικά δεν αντιλαμβάνεται πως πίσω από όλα αυτά, βρίσκεται ο καλός της θείος… Ο Φίλιππος και η Χάιδω τρελαίνονται.

Ο Στάθης δέχεται ένα τηλεφώνημα, στο οποίο του αναφέρουν πως εάν ξανά ασχοληθεί με την μαφία, η κόρη του θα πεθάνει, στην γη της ελιάς. Αυτή η συνομιλία του αλλάζει όλη τη ζωή και μετανιώνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου για τις έρευνες που ξεκίνησε.

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η απαγωγή της Βασιλικής κλονίζει δύο οικογένειες

Θα καταφέρει να διατηρήσει την ψυχραιμία του, για να δώσει την Βασιλική; Σύμφωνα με το youfly, ο τρόμος είναι τεράστιος και ο Δημοσθένης δείχνει διαρκώς το πόσο αδίστακτος είναι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close