Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πιέζει την Ιουλία μέχρι τέλους

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς ο Στάθης πιέζει την Ιουλία μέχρι τέλους.

 

Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι έχει χάσει οριστικά την Ιουλία, ασφυκτιά κάθε μέρα και πιο πολύ βλέποντας τη με τον Κουράκο και κάνει ακόμα μια προσπάθεια να την αποτρέψει από το να παντρευτεί: Ιουλία, Μην το κάνεις αυτό σε παρακαλώ. Ξέρω ότι δεν τον αγαπάς, το κάνεις επίτηδες για να ξεφύγεις από μένα, της λέει, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη: Κάνεις λάθος Στάθη. Τον Γιώργη τον θέλω και ναι θα τον παντρευτώ γιατί πρέπει να προχωρήσω και εγώ στη ζωή μου, του απαντάει ψυχρά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σκληρός εκβιασμός του Μάνου στον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πιέζει την Ιουλία μέχρι τέλους

Λίγο αργότερα σύμφωνα με το περιοδικό TV ΣΙΡΙΑΛ και αφού ο Στάθης έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι, η Ιουλία με τον Γιώργη αποφασίζουν να κάνουν μία… παρανομία.
Η Ιουλία διακοσμεί το νέο σπίτι που θα μείνει μόλις παντρευτεί κι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο. Στο μεταξύ, τον Στάθη δεν τον χωράει ο τόπος. Γυρίζει συνεχώς χωρίς να σκέφτεται τίποτα άλλο από την Ιουλία, την οποία τελικά πετυχαίνει στο καφενείο του Πότη.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Iάκωβος και Αθηνά γίνονται ζευγάρι και μαζί καταστρέφουν τον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πιέζει την Ιουλία μέχρι τέλους

Μόλις τη βλέπει τα χάνει, δεν ξέρει τι να πει και τι να κάνει, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με την Ιουλία. Η αμηχανία που επικρατεί ανάμεσα τους είναι εμφανής σε όλους μέσα στο καφενείο. Στο μεταξύ, μετά από αυτό το σκηνικό και γενικά με όλα όσα έχουν συμβεί, η Μυρτάλη ρωτάει την Ιουλία ανοιχτά: Σε μένα μπορείς να πεις την αλήθεια.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πιέζει την Ιουλία μέχρι τέλους

Τον έχεις ξεπεράσει τον κύριο Στάθη; αλλά η κοπέλα δεν παίρνει καμία ξεκάθαρη απάντηση. Την ίδια στιγμή και ο Ιάκωβος, που φοβάται μη γίνει κάτι και χαλάσει ξανά η ζωή της αδελφής του, πιέζει και πάλι τον Στάθη:
Σε παρακαλώ σταμάτα να πλησιάζεις την Ιουλία.
Άφησε τη να ζήσει ευτυχισμένη. Το αξίζει, μην μπαίνεις εμπόδιο, του λέει, αλλά εκείνος δεν πτοείται.Ο Στάθης πιέζει την Ιουλία μέχρι τέλους. Ποιο θα είναι αυτό το τέλος; Θα δείτε σε λίγες μέρες

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close