Η Γη της Ελιάς: Σκληρός εκβιασμός του Μάνου στον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς ο σκληρός εκβιασμός του Μάνου στον Ισίδωρο θα μας αφήσει άφωνους

Μάνος και Μαρίνα χωρίζουν – Ο Μάνος εκβιάζει τον πατέρα του…

Η Γη της Ελιάς: Σκληρός εκβιασμός του Μάνου στον Ισίδωρο

Η τυχαία και επιπόλαιη γνωριμία του Μάνου με τη Ζωή θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες και ο γάμος του με τη Μαρίνα όχι μόνο θα κινδυνεύσει, αλλά θα τελειώσει γρήγορα και άδοξα. Την ίδια στιγμή, άσχημη τροπή παίρνει και η σχέση του με τον πατέρα του, με τον οποίο θα φτάσει στα άκρα σύμφωνα με το περιοδικό TV24.

Ο Μάνος έχει ήδη αρχίσει να δείχνει ότι είναι κυνικός, υπολογιστής και ότι μπροστά στη δουλειά και το συμφέρον δεν βάζει τίποτα. Έτσι στεγνά απομακρύνει τον Ανέστη από το πόστο του και επαναφέρει τον Αποστόλη που δείχνει αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον υπαίτιο της πυρκαγιάς. Παράλληλα αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η Αντιγόνη όλο και κερδίζει έδαφος μέσα στην οικογένεια και αυτό δεν του αρέσει καθόλου. Έτσι, προκειμένου να την απομονώσει, απειλεί ανοιχτά τον Ισίδωρο: Λοιπόν τελείωσαν τα ψέματα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη συμμαχεί με την Αθηνά με απρόβλεπτες συνέπειες

Η Γη της Ελιάς: Σκληρός εκβιασμός του Μάνου στον Ισίδωρο

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς : Η Μάρθα δίνει τέλος στη ζωή της

Όπως βλέπω μπαίνει και η κόρη σου στο παιχνίδι. Είναι που δεν ήθελε τίποτα. Εγώ όμως δεν έχω σκοπό να μοιραστώ τιποτα και με κανέναν. Τώρα θα πας και θα μου γράψεις όλη την περιουσία, λέει στον πατέρα του, ο οποίος τον κοιτάζει σαστισμένος: Δεν θα είσαι με τα καλά σου, μου φαίνεται. Μόνο, κοίταξε να συνέλθεις, του απαντάει.

Η Γη της Ελιάς: Σκληρός εκβιασμός του Μάνου στον Ισίδωρο

Σκληρός εκβιασμός του Μάνου στον Ισίδωρο

Ο Μάνος όμως είναι αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι τέλος και δεν διστάζει ούτε στιγμή να τον εκβιάσει: Ή θα μου γράψεις όλη την περιουσία ή θα αποκαλύψω σε όλους πως εσύ είσαι αυτός που παραποίησες τη διαθήκη του Ιπποκράτη, του απαντάει και φεύγει έξαλλος. Αλλά και στην προσωπική του ζωή με τη Μαρίνα τα πράγματα δεν είναι καθόλου ρόδινα. Οι τσακωμοί δίνουν και παίρνουν και ο Μάνος δίνει μία τελευταία ευκαιρία στη Μαρίνα, η κοπέλα όμως αποφασίζει πλέον να μην κάνει πίσω. Την ίδια στιγμή Ο Μάνος πηγαίνει για ποτό με τη Ζωή και την Ελένη.

Από κείνη την ώρα η Ζωή αρχίζει να τον φλερτάρει έντονα και ένα παιχνιδάκι ερωτικό αρχίζει μεταξύ τους. Ωστόσο ο Μάνος φαίνεται ότι απλά πέρασε την ώρα του, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στη Ζωή. Λίγο αργότερα η Ζωή καθώς δεν έβρισκε την ανταπόκριση που περίμενε από τον Μάνο, αποφασίζει να δράσει. Και ρίχνει λάδι στη φωτιά στη σχέση της Μαρίνας με το Μάνο. Πηγαίνει και ενημερώνει τη Μαρίνα για τη δήθεν σχέση της με τον Μάνο: Καλό είναι να ξέρεις ότι με τον Μάνο κάτι έχει αρχίσει να παίζει.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119

Έχουμε βγει, έχουμε πάει για ποτάκι και γενικά Έχουμε έρθει κοντά, της λέει. Η Μαρίνα έξαλλη με όσα ακούει, αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσα τον Μάνο: Μάνο τα ξέρω όλα. Ήρθε η Ζωή και μου τα είπε όλα για τις ερωτικές περιπέτειες. Βιάζεσαι να με αντικαταστήσεις; Ούτε να χωρίσουμε κανονικά δεν μπορούσες να περιμένεις; Τον ρωτάει η κοπέλα και το κλίμα μεταξύ τους γίνεται πιο ψυχρό από ποτέ.

Η Γη της Ελιάς: Σκληρός εκβιασμός του Μάνου στον Ισίδωρο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης

Ο οριστικός χωρισμός τους πλέον είναι σίγουρος, ενώ λίγο αργότερα η Μαρίνα και ο Μάνος προχωρούν σε διαζύγιο. Την ίδια στιγμή Ο Ισίδωρος υπογράφει την πράξη αναγνώρισης πατρότητας για την Αντιγόνη και οι δυο τους φαίνεται να έχουν έρθει πιο κοντά. Μάλιστα Ο Ισίδωρος καλεί σε επίσημο γεύμα όλη την οικογένεια Βρεττάκου, προκειμένου να καλωσορίσουν την Αντιγόνη, αλλά ο Μάνος αντιδρά, φέρνοντας τους υπόλοιπους σε πολύ δύσκολη θέση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close