Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 113  στις 26/12/21

Επεισόδιο 113

Ο καινούριος εργάτης, ο Λεωνίδας (που τον υποδύεται ο Ραφαήλ Καρυωτάκης), θα πιάσει δουλειά στους ελαιώνες τον Βρεττάκων. Παράλληλα  η Μαρία μαζί με τη Μαργαρίτα παλεύουν για να πείσουν την Αθηνά έτσι ώστε να μην πουλήσει το μερίδιό της στον Ισίδωρο.

Ο Λυκούργος  θα αποκαλύψει στην Ισμήνη πως έχει έρθει κοντά με τη Χάιδω και θα μείνει έκπληκτος από την αντίδρασή της. Ο Μάνος θα πάει στο σπίτι του Αποστόλη και θα του κάνει πρόταση  για να γυρίσει στο ελαιοτριβείο. Ο Αποστόλης θα αρνηθεί.  Πώς θα αντιδράσει ο Μάνος στην άρνηση του Αποστόλη;

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη συμμαχεί με την Αθηνά με απρόβλεπτες συνέπειες

Η Ιουλία με τον Αστυνόμο Κουράκο θα κάνουν μια παράτολμη κίνηση. Ο Κωνσταντίνος θα μάθει πως  ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για να σκοτώσουν τον Κεφαλά στη φυλακή είναι  ο Ανέστης . Έξαλλός θα βάλει τον Δημήτρη να τον τιμωρήσει πικρά.

Παρά τις ενστάσεις που έχει η Αθηνάς η Μαρία βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή και μιλάει για το κίνητρο του φόνου. Η Μάρθα είναι απελπισμένη και δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί το παρελθόν της. Ετσί αποφασίζει να δώσει τέλος στην ζωή της και η σκηνή είναι συγκλονιστική

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 114 -115 στις 27/12/21

Επεισόδιο 114 – 115

Ο Αλέξης, σοκαρισμένος από την κατάσταση στην οποία βρήκε τη Μάρθα, θα ειδοποιήσει αμέσως τη Μαργαρίτα. Παράλληλα, η Αθηνά, παρά τις αντιρρήσεις που έχει η Μαρία, θα ξεκινήσει  σκληρές  διαπραγματεύσεις με τον Ισίδωρο. Και οι δυο πλευρές  όμως είναι σκληρές και ανυποχώρητες.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος, αποκαλύπτει το μυστικό με τα 4 Γιώτα στα ονόματα

Συγχρόνως, στην Αρεόπολη, ο Δημήτρης, προκειμένου να μη χάσει την θέση του στο ελαιοτριβείο, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο. Το σχέδιο του βάζει στόχο την  Άννα και είναι σκληρό και αμείλικτο . Η Ιουλία θα προσεγγίσει την Αντιγόνη σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά με την ανιψιά της.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 116  στις 28/12/21

Επεισόδιο 116 

Η Μαρία έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες στη Μυρτάλη, για καταφέρει να πείσει την Αθηνά να γυρίσει στη Μάνη. Η Αθηνά στην αρχή είναι αρνητική, αλλά η προσέγγιση της Μυρτάλης τη συγκινεί βαθιά και έτσι δέχεται να γυρίσει.

Παράλληλα , ο Ισίδωρος θα ανακοινώσει στην Αντιγόνη πως έχει σκοπό να την αναγνωρίσει και να της δώσει το επίθετό  του, αγνοώντας  όμως πως έχει πέσει σε μια καλοστημένη παγίδα της Αντιγόνης. Έφτασε η στιγμή της εκδίκησής της….

Δείτε επίσης :Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αφήνει σύξυλο να περιμένει τον Γιώργη στην εκκλησιά

Η Μαρίνα  θα αντιμετωπίσει στα ίσα τον Μάνο, αποκαλύπτοντάς του  με σκληρά λόγια, πως γνωρίζει τα πάντα για την σχέση  του με την Ζωή και το κλίμα μεταξύ τους, γίνεται πιο ψυχρό από ποτέ. Το ζευγάρι είναι ένα βήμα πρίν το διαζύγιο. Η Ιουλία διακοσμεί το νέο σπίτι κι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο. Είναι έτοιμη για τον γάμο και ανυπομονεί.  Θα την αφήσει ο Στάθης να φτιάξει τη ζωή της;

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 117  στις 29/12/21

Επεισόδιο 117

Η Ελένη που ξέρει το παρελθόν του Ανέστη,  θα του  ξεκαθαρίσει  πως αν ποτέ σηκώσει χέρι, την ίδια στιγμή θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Παράλληλα, ο Στάθης πετυχαίνει την Ιουλία στο καφενείο του Πότη και η αμηχανία που επικρατεί ανάμεσά τους είναι εμφανής σε όλους. Η Ιουλία, αρχίζει να αμφιβάλλει.. Στο καφενείο συναντιούνται και ο Λεωνίδας με την Άννα, με την Αννα  να τον φλερτάρει έντονα. Τα νέα είναι πολύ δυσάρεστα καθώς η  Μαρίνα και ο Μάνος προχωρούν σε διαζύγιο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη μαθαίνει πως ο Δημήτρης είναι εραστής της Αθηνάς

Ο Στάθης θα μπουκάρει στο σπίτι της Χάιδως σε έξαλλη κατάσταση και θα απαιτήσει να μην ξαναπλησιάσει την οικογένειά του καθώς θα έχει άσχημες συνέπειες. Οι Βρεττάκοι πηγαίνουν στο σημείο που δείχνει ο χάρτης και ανακαλύπτουν πως κάποιοι έσκαψαν πριν από αυτούς στο σημείο που έδειχνε ο χάρτης και πήραν ότι βρήκαν…

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 118  στις 30/12/21

Επεισόδιο 118

Οι Βρεττάκοι «σκοτώνονται» μεταξύ τους και κατηγορεί ο ένας τον άλλον. Οι βασικοί ύποπτοι θεωρούνται ο Ισίδωρος, ο Μάνος αλλά και ο Ιάκωβος. Η Χάιδω, με τη βοήθεια της Ισμήνης, θα καταφέρει να πείσει τον Λυκούργο να πάει στην Αθήνα. Στο μεταξύ, όσοι νοιάζονται για την Αθηνά, την πιέζουν να μην πουλήσει το μερίδιο της. Ο Ισίδωρος υπογράφει την πράξη αναγνώρισης πατρότητας για την Αντιγόνη και οι δυο τους φαίνεται να έχουν έρθει πιο κοντά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης

Η Αθηνά, λίγο πριν την υπογραφή των συμβολαίων, επισκέπτεται τον Ισίδωρο και του επιφυλάσσει μια έκπληξη που δεν θα του αρέσει καθόλου. Τι θα ανακοινώσει η Αθηνά στον Ισίδωρο και θα τον κάνει έξαλλο; Παράλληλα τo σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης προχωρά με απρόβλεπτες συνέπειες….

Ο Ιακώβος παίρνει δραστικά μέτρα αλλά κάποιος δεν τον ακούει καθόλου. Θα καταφέρει να προστατέψει την Ιουλία αυτή τη φορά;

Η Γη της ελιάς Επεισόδιο  119 στις 02/01/22

Ο Ισίδωρος θα φάει το μεγάλο «χαστούκι» από την Αθηνά, η οποία θα αναθεωρήσει και πλέον αρνείται πάση θυσία να του πουλήσει το μερίδιό της. Ο Ισίδωρος από την άλλη, θα κατηγορήσει τον Κωνσταντίνο γιατί πιστεύει πως ο Κωνσταντίνος, καθυστέρησε πολύ με τις υπογραφές των συμβολαίων. Η Μαργαρίτα προβληματίζεται πολύ από τις μεταπτώσεις στη συμπεριφορά του Αλέξη και έτσι, μοιράζεται τις ανησυχίες της με την Αθηνά. Ο Αλέξης, από την άλλη, προσεγγίζει πάλι τη Μυρτάλη και την τρομοκρατεί. Τι θα κάνει ο Αλέξης και μέχρι σε ποιο σημείο μπορεί να φτάσει;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close