Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύπτεται το σκοτεινό παρελθόν της κόρης του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές καθώς Αποκαλύπτεται το σκοτεινό παρελθόν της κόρης του Δημοσθένη

Μάλιστα μάλιστα …Κρυφοπλήγηηηηηη

Κι όμως, η κόρη του Δημοσθένη επισκέπτεται την γη της ελιάς, γεμάτη μυστικά από το ένοχο παρελθόν της. Εγκαταλείπει το σπίτι της στον Πειραιά και πηγαίνει να ζήσει με τους γονείς της, παρόλο που η σχέση τους είναι εκρηκτική.

Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύπτεται το σκοτεινό παρελθόν της κόρης του Δημοσθένη

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Αυτή η εγκυμοσύνη θα αλλάξει τα πάντα

 

Η Ασπασία την υποδέχεται με χαρά, αλλά και φόβο. Η κόρη της μοιάζει πολύ στον Δημοσθένη, με αποτέλεσμα αυτό να τρομάζει σημαντικά την μητέρα της.. Η νεαρή ηρωίδα έρχεται στη Μάνη αποφασισμένη να δράσει, κατά των γονιών της.

Ποιο μυστικό, όμως, κρύβει η κόρη του Δημοσθένη και από που πηγάζει αυτό το ένοχο παρελθόν της, στην γη της ελιάς; Πράγματι και σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, η κοπέλα αυτή είναι επίσης μπλεγμένη με τον υπόκοσμο.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η εκδίκηση έρχεται από Δημοσθένη και Θανάση

Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύπτεται το σκοτεινό παρελθόν της κόρης του Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Δύο αναπάντεχες επιστροφές προκαλούν σεισμό εξελίξεων

Δραστηριοποιείται παράνομα, χωρίς να το γνωρίζει ο πατέρας της. Εννοείται πως όταν το μάθει, όλα θα χαθούν και η σύγκρουση ανάμεσα σε πατέρα και κόρη θα είναι τεράστια σύμφωνα με το youfly.com . Η Ασπασία θα φροντίσει να πάρει θέση για να προστατεύσει τα παιδιά της, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει κι εκείνη από τον Δημοσθένη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close