Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος των 2 βασικών ηρώων

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αυτό θα είναι το τέλος των 2 βασικών ηρώων. 

Παραδεχτείτε το…ούτε και σε εσάς θα λείψουν! Ηταν όνειρο και έγινε πράξη

Μετά την κίνηση που έκανε ο Αλέξης στην Ελένη και την καταγγελία της για ερωτική επίθεση εναντίον της, βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση, ενώ η Μαργαρίτα απογοητευμένη από τα τελευταία γεγονότα, δεν ξέρει πλέον πώς να του συμπεριφερθεί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έτσι πεθαίνει ο Δημήτρης

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Έξαλλη με τη στάση του, του κάνει έναν μεγάλο καβγά για όσα συνέβησαν με την Ελένη: «Τι είναι αυτά που κάνεις; Πώς είναι δυνατόν να επιτεθείς σε μια κοπέλα, που το μόνο που ήθελε είναι η βοήθεια σου;», του φωνάζει έξαλλη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι κατηγορίες του οδηγού στον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Όμως ο Αλέξης επιμένει: «Μάνα, δεν έκανα τίποτα, η Ελένη είναι ερωτευμένη μαζί μου», ισχυρίζεται, αποδεικνύοντας πως μέσα στο μυαλό του υπάρχει μεγάλη σύγχυση. Η Μαργαρίτα είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να μην το αφήσει έτσι και να μιλήσει τόσο στον γιατρό του όσο και στην κλινική που είχε νοσηλευτεί παλαιότερα ο γιος της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δεν θα απολογηθώ άλλο για την σακαφιόρα!

Την ίδια στιγμή όμως σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ, ο σύλλογος ψυχολόγων, μετά την καταγγελία της Ελένης, αποφασίζει να διαγράψει τον Αλέξη, ο οποίος χάνει την άδειά του και δεν μπορεί πλέον να εξασκήσει το επάγγελμά του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Με εσωτερική αιμορραγία και αιμάτωμα το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Για τον άρρωστο Αλέξη αυτό είναι και η χαριστική βολή. Πλέον αισθάνεται ότι έχει χάσει τα πάντα. Το μυαλό του θολώνει ακόμα περισσότερο.

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Κλείνεται όλο και πιο πολύ στον εαυτό του και πριν προλάβει η Μαργαρίτα να αντιδράσει σε όλο αυτό που βλέπει, ο Αλέξης αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, για να λυτρωθεί όπως λέει από αυτό το μαρτύριο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία είσαι τα νιάτα μου

Όπως θα δούμε, θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Μπορεί να τον προλάβουν και να μη χάσει τη ζωή του, όμως τίποτα δεν θα είναι πια όπως πριν, ούτε γι’ αυτόν ούτε για τη Μαργαρίτα!

Νεκρός ο Δημήτρης στην Γη της Ελιάς

Την ίδια ώρα, σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει και ο Δημήτρης, ο οποίος παρά τις συστάσεις, τις προειδοποιήσεις και τις απειλές από τον Κωνσταντίνο, συνεχίζει τις παράλληλες δραστηριότητες πίσω από την πλάτη του.

Η Γη της Ελιάς-Δημήτρης-

Μάλιστα η τελευταία ληστεία γίνεται η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και ο Κωνσταντίνος έξαλλος τον καλεί στο γραφείο του: «Θέλω να μου φέρεις τα λάφυρα της ληστείας που έκανες και να εξαφανιστείς για πάντα», τον προστάζει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Εγώ αυτή που βλέπεις θα την καταστρέψω

Η Γη της Ελιάς-Δημήτρης-

Ο Δημήτρης, πραγματικά με την πλάτη στον τοίχο, αποφασίζει να εντείνει τον εκβιασμό του προς την Αθηνά και να της ζητήσει ένα υπέρογκο ποσό για να μη μιλήσει σε κανέναν. Τα μέτωπα όμως που ανοίγει είναι πολλά και επικίνδυνα.

Ο Δημήτρης έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα και η απόφαση να βγει από τη μέση είναι ειλημμένη. Ο Δημήτρης δολοφονείται αλλά με εντολή τίνος, καθώς πάνω από δύο άτομα τον θέλουν νεκρό! Ένα βήμα πριν το θάνατο θα βρεθεί και το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Η Γη της Ελιάς-Δημήτρης-

Close