Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης χάνει εντελώς τα λογικά του

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αλέξης χάνει εντελώς τα λογικά του. 

Θα απορούσαμε αν τα έβρισκε τα λογικά του…

Η Γη της Ελιάς: 10/5

Η Αρετή καταφέρνει να κερδίσει τον Στάθη στην δίκη και τον αφήνει δίχως δεκάρα τσακιστή. Η Βασιλική όμως για ακόμη μία φορά θα σταθεί στο πλευρό του Στάθη σε αντίθεση με τον Στέφανο, που μπορεί να αγαπάει πολύ την Αρετή όμως ξεκινά να δυσανασχετεί με τις συμπεριφορές της μητέρας του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δεν θα απολογηθώ άλλο για την σακαφιόρα!

Η Γη της Ελιάς Spoiler-Στέφανος-Ελένη-

Η Αρετή όμως δεν έχει γνώση του τι συμβαίνει και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η συμπεριφορά τους, τους απομακρύνει όλους. Πως αν συνεχίσει έτσι ακόμη και ο μοναδικός της σύμμαχος – ο Στέφανος – θα φύγει για πάντα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: O πανέμορφος Χρήστος καταφθάνει στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς Spoiler-Στέφανος-Αρετή-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος φεύγει για Ισπανία και χωρίζει με Αθηνά

Χρεώνει την αλλαγή συμπεριφοράς του γιου της στην νέα του σχέση, την Ελένη και δεν διστάζει να πάει από την ταβέρνα της Ελένης και να κάνει φασαρία. Η Ελένη όμως αποδεικνύει ότι είναι μία κοπέλα με τσαγανό και βάζει την Αρετή στην θέση της.

Τέλος στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς θα δούμε τον Φίλιππο να παίρνει την απόφαση να αγοράσει το θερμοκήπιο της Άννας και του Λεωνίδα, κάτι που κάνει την Άννα να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο από την μία αλλά απογοητεύεται με τον εαυτό της από την άλλη.

Η Γη της Ελιάς Spoiler-Στέφανος-Αρετή-Στάθης-

Η Γη της Ελιάς: 11/5

Η Αθηνά πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού βραβεύεται. Βέβαια στο πλάι της σε πελάγη ευτυχίας πλέει και ο Ιάκωβος αφού νιώθει χαρούμενος που έχει μία τέτοια γυναίκα στο πλάι του και νιώθει περήφανος γι’ αυτήν. Από την άλλη η Αρετή συναντά τυχαία την Εύα στο μανάβικο και τα πράγματα δεν αργούν να πάρουν άσχημη τροπή.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Την Αθηνά την προδίδουν για ακόμη μία φορά

Η Γη της Ελιάς Spoiler-Αθηνά-Ιάκωβος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτά θα γίνουν μέχρι το συγκλονιστικό φινάλε

Ο Αποστόλης προσπαθεί να διεκδικήσει πίσω την Ευτυχία και δεν τα παρατάει με τίποτα. Μέχρι που ο Ιάκωβος προσπαθώντας να λογικέψει τον φίλο του, του λέει στην…ψύχρα ότι η Ευτυχία δεν πρόκειται να ξανά γυρίσει και να σταματήσει τις προσπάθειες. Αυτό απογοητεύει πολύ τον Αποστόλη αφού συνειδητοποιεί ότι μπορεί να έχει και δίκιο.

Η Γη της Ελιάς Spoiler-Αρετή-Στάθης-Εύα-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται μετά το ατύχημα Βασιλική και Φίλιππος

Από την άλλη η Αντιγόνη νευριάζει πολύ με τον Ισίδωρο διότι ο δεύτερος την κατηγορεί για πράγματα που δεν έκανε. Παρόλες τις χαρές της Αθηνάς, ο Δημήτρης έρχεται για ακόμη μία φορά να την επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Η Γη της Ελιάς Spoiler-Αντιγόνη-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έτσι πεθαίνει ο Δημήτρης

Την εκβιάζει με περισσότερα χρήματα, με την απειλή ότι θα αποκαλύψει σε όλους το ένοχο μυστικό της και αυτό κάνει την Αθηνά να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της.

Η Γη της Ελιάς: 12/5

Η Ευτυχία στο επεισόδιο αυτό θα κάνει τεστ εγκυμοσύνης και θα ανακαλύψει πως είναι έγκυος. Τρομοκρατείται στην ιδέα και δεν ξέρει τι να κάνει. Ποιος να είναι ο πατέρας; Από την άλλη η Αθηνά συνεχίζει τα ψέματα στην Αναστασία λέγοντάς της ότι θα είναι με την Μαργαρίτα για να βγει με τον Ιάκωβο. Η Ελένη ξεκινά συνεδρίες για να μιλήσει για όσα την απασχολούν.

Η Ευτυχία τρομοκρατείται όταν κάνει τεστ εγκυμοσύνης και καταλαβαίνει ότι μπορεί να είναι έγκυος. Η Αθηνά λέει ψέματα στην Αναστασία ότι θα είναι με τη Μαργαρίτα, προκειμένου να συναντήσει τον Ιάκωβο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ποιοι ηθοποιοί φεύγουν στο τέλος της σεζόν

Η Γη της Ελιάς Spoiler-Ελένη-

Η Ελένη αποφασίζει να ζητήσει ψυχολογική στήριξη μετά από όλα αυτά που πέρασε μέσα από τον Σύνδεσμο Ψυχολόγων Αρεόπολης. Έτσι ξεκινά να βλέπει όλο και πιο συχνά τον Αλέξη αφού κάνουν συνεδρίες μαζί. Αρχικά το κλίμα είναι φιλικό και τίποτα δεν προϊδεάζει την Ελένη γι’ αυτό που την περιμένει.

Η Γη της Ελιάς Spoiler-Αλέξης-

Σε αυτό το επεισόδιο στην Γη της Ελιάς θα δούμε τον Αλέξη να βλέπει στο πρόσωπο της Ελένης την Μυρτάλη και πολύ γρήγορα χάνει εντελώς τα λογικά του. Δεν διστάζει να φλερτάρει χυδαία την Ελένη τρομάζοντάς την και φέρνοντας την σε δύσκολη θέση. Η ζωή της από εδώ και στο εξής…βρίσκεται σε κίνδυνο.

Close