Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος τρελαίνεται

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δυσάρεστες καθώς ο Στέφανος τρελαίνεται από τη ζήλια του για Μυρτάλη και Νικήτα

Αντε. Να τρελαθεί και ο Στέφανος να κάνουν παρέα με τον Αλέξη. Τι άλλο θα δούμε πια

Ο Στέφανος τρελαίνεται από τη ζήλια του για Μυρτάλη και Νικήτα

Η Μυρτάλη, μετά τον άσχημο χωρισμό που είχε με τον Στέφανο, αφοσιώνεται στη δουλειά της. Αλλά όχι για πολύ. Και αυτό γιατί μία τυχαία συνάντηση με το Νικήτα είναι αρκετή για να γοητευτεί ο ένας από την παρουσία του άλλου.

Έτσι, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς σύμφωνα με το my TV, ο νεαρός άντρας προσεγγίζει τη Μυρτάλη σε φιλικό επίπεδο και προσπαθεί να κερδίσει το ενδιαφέρον της.

Γρήγορα το καταφέρνει και, όταν έρχεται η ώρα να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, εκείνη εκμεταλλεύεται μία προγραμματισμένη παρουσίαση των καλλυντικών προϊόντων της εκεί και τον ακολουθεί.

η-γη-της-ελιάς-Στέφανος-Μυρτάλη-spoiler-

Δείτε ακόμα Η γη της ελιάς: Ο Στάθης αγκαλιάζει το μωρό της Βασιλικής

Στη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί και δείχνουν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Ένας νέος έρωτας και μία όμορφη σχέση ξεκινά ανάμεσά τους, αν και η Μυρτάλη είναι συγκρατημένη, καθώς δεν θέλει να δοθεί ολοκληρωτικά και μετά να πληγωθεί.

Αντίθετα, εκείνος δεν διστάζει με κάθε ευκαιρία να εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματά του για την κοπέλα. Μερικές ημέρες μετά η Μυρτάλη επιστρέφει στη Μάνη και, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, διηγείται στη Μαρίνα, στην Ισμήνη και στην Αντιγόνη πώς εξελίχθηκε η κατάσταση με τον Νικήτα.

η-γη-της-ελιάς-Στέφανος-Μυρτάλη-spoiler-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή λυγίζει στη θέα του μωρού

Και εκείνος, από την πλευρά του, ανυπομονεί να πάει στην Αερόπολη για να ξαναβρεθούν. Κάποια στιγμή, όμως, ο Λεωνίδας συναντάει τυχαία τον Στέφανο και του αποκαλύπτει ότι η Μυρτάλη έχει ερωτικό δεσμό με τον Νικήτα.

Ο Στέφανος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον χωρισμό τους, γίνεται έξω φρενών. Τρελαίνεται από τη ζήλια του και πιστεύει πως η Μυρτάλη διατηρούσε παράλληλη σχέση με το Νικήτα όσο ήταν μαζί του.
Μάλιστα, δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι η κοπέλα προχώρησε τόσο εύκολα στη ζωή της.

η-γη-της-ελιάς-Στέφανος-Μυρτάλη-spoiler-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 159 , 160 , 161 , 162

Έτσι, όταν τη συναντάει στη μέση του δρόμου, συγκρούονται έντονα μπροστά στα μάτια των περαστικών. Αυτό το σκηνικό και η ζήλια του Στέφανου, όπως είναι φυσικό, διακόπτει βίαια τη χαρά και τον ενθουσιασμό της Μυρτάλης.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Το δικαστήριο για τον Φίλιππο – Ένοχος ή αθώος;

Αργότερα, όμως, ο Νικήτας επιστρέφει στη Μάνη και δίνει την ευκαιρία στη Μυρτάλη να τον φιλοξενήσει και να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί του. Σιγά-σιγά αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα, ενώ ο Στέφανος μετανιώνει που την αγάπησε τόσο.

η-γη-της-ελιάς-Στέφανος-Μυρτάλη-spoiler-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τρυφερές νύχτες για Νικήτα και Μυρτάλη

Ταυτόχρονα, ο Αλέξης αγνοεί πως ο Νικήτας έχει σχέση με τη Μυρτάλη και παρεξηγείται όταν μαθαίνει πως προτιμά να φιλοξενηθεί αλλού από το να μείνει μαζί του…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close