Η Γη της Ελιάς: Οι γιατροί της απαγόρευσαν να κάνει έκτρωση

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως οι γιατροί της απαγόρευσαν να κάνει έκτρωση.

Χαμός θα γίνειιι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑχ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕ

Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη διασύρεται στην Αρεόπολη

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς».

Σε πολύ δύσκολη θέση θα βρεθεί η Αντιγόνη στην γη της ελιάς, ειδικά όταν χρειαστεί να αποκαλύψει την φρικτή αλήθεια για το παιδί της. Η ίδια ήλπιζε πως δε θα χρειαστεί να παραδεχτεί στη νέα της οικογένεια αυτό το λάθος.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Σοφία φεύγει έξαλλη από την Μάνη

Το παρελθόν της έχει έρθει στο φως. Πλέον, όλοι γνωρίζουν πως έχει ένα παιδί, πως το έδωσε σε άλλη οικογένεια με παράνομη υιοθεσία, πως δεν ενδιαφέρθηκε για αυτό, ποτέ. Μόνο η ίδια ξέρει την πραγματική αλήθεια, η οποία και την πονάει όσο τίποτα…

Πράγματι, η Αντιγόνη ανακάλυψε πολύ αργά πως περιμένει παιδί, στην γη της ελιάς. Ήταν νέα, φοιτήτρια ιατρικής και έμαθε πως θα φέρει στον κόσμο ένα μωρό, όταν ήταν ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η Αντιγόνη έδωσε το παιδί της – Για ποιο λόγο;

Οι γιατροί της απαγόρευσαν να κάνει έκτρωση. Θα έβαζε τον εαυτό της σε τεράστιο κίνδυνο. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να το γεννήσει, δίνοντάς το σε άλλη οικογένεια. Τότε δεν ήταν σε θέση να το μεγαλώσει, να σταθεί πλάι του σαν μητέρα. Ήταν νέα και φτωχή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη διασύρεται στην Αρεόπολη

Η Μαρία, οικογενειακή της φίλη, προσπάθησε να την βοηθήσει όλο αυτό το διάστημα. Μάλιστα, η Αντιγόνη προσπάθησε να κρατήσει επαφές με την οικογένεια, μαθαίνοντας νέα του παιδιού της. Ποτέ της δεν ήταν αδιάφορη!

Βέβαια, κανείς δε την πιστεύει πλέον. Όλοι είναι εξοργισμένοι από τη στάση της. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος κλείνουν κάθε πόρτα πίσω τους, αφήνοντας τη νεαρή ηρωίδα μόνη και βασανισμένη…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close