Η Γη της Ελιάς: Η Σοφία φεύγει από το ελαιοτριβείο & ο Αποστόλης παρακαλάει την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η Σοφία φεύγει έξαλλη από την Μάνη…

και ο Αποστόλης παρακαλάει την Ευτυχία να τον συγχωρέσει. 

Αποστόλη, το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται. Και συ Σοφία δεν ήξερες δεν ρώταγες;

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε τον Αποστόλη σε μία απελπισμένη προσπάθεια να κάνει την Ευτυχία να ζηλέψει και να γυρίσει κοντά του, να φλερτάρει την νεαρή εργάτρια που δούλευε στο ελαιοτριβείο, Σοφία. Φυσικά όταν η Ευτυχία το αντιλήφθηκε ο Αποστόλης είχε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Η Γη της Ελιάς-Αποστόλης-Ευτυχία-

Δείτε ακόμα Η Γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί τον Κωνσταντίνο

Η Σοφία δεν γύρισε μετανιωμένη κοντά του, σκεπτόμενη ότι θα τον χάσει. Αντιθέτως, νευρίασε πολύ μαζί του. Ο Αποστόλης αφού καταλάβει πως η Ευτυχία δεν θέλει να τον βλέπει στα μάτια της μετά από αυτή την συμπεριφορά, θα ξεκινήσει να την πολιορκεί και να την παρακαλάει να τον συγχωρέσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας κόβει κάθε επαφή με τον Στέφανο

Η Γη της Ελιάς-Αποστόλης-

Από την άλλη, η νεαρή Σοφία, αφού κατάλαβε πως ο Αποστόλης προσπάθησε να την χρησιμοποιήσει θίγεται και αποφασίζει να φύγει από το ελαιοτριβείο αλλά και την Αρεόπολη. Φυσικά, μετά την συμπεριφορά του, θεωρεί πως δεν έχει καμία υποχρεώσει να τον προειδοποιήσει για τις αποφάσεις της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η οικογένεια των Στεφανέων βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο

Έτσι εγκαταλείπει την δουλειά στο ελαιοτριβείο και την Αρεόπολη αφήνοντας ξαφνικά τον Αποστόλη χωρίς εργατικά χέρια. Ο Αποστόλης λοιπόν τηλεφωνεί αμέσως στην Άννα και ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια.

Η Γη της Ελιάς-Αποστόλης-Ευτυχία-

Από την άλλη η Ευτυχία παρακολουθεί χωρίς σχόλια όσα διαδραματίζονται. Μπορεί να μην έπεσε στην…ερωτική παγίδα του Αποστόλη όμως μέσα της νιώθει ανακουφισμένη που το ειδύλλιο ανάμεσα στην Σοφία και τον Αποστόλη έληξε και με τον νόμο.

Δείτε ακόμα Η γη της Ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία κάνουν στην άκρη τις διαφορές τους

Η Γη της Ελιάς-Αποστόλης-Ευτυχία-

Close