Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη διασύρεται στην Αρεόπολη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς η Αντιγόνη διασύρεται στην Αρεόπολη

Όλοι πάνω στην Αντιγόνη έχουν πέσει και αρχίζουν και σπάνε τα νεύρα μας…

Η είδηση αυτή θα σοκάρει όλη την Αρεόπολη. Όλη η Μάνη μαθαίνει για το παιδί της Αντιγόνης, με αποτέλεσμα η οικογένεια Βρεττάκου να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα, στην γη της ελιάς.

 

Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το θερμοκήπιο στα χέρια του Φίλιππου

Πατέρας και γιος κλείνουν κάθε πόρτα στην Αντιγόνη. Εκείνη ικετεύει για μία ευκαιρία, αλλά όλα είναι μάταια. Ο πόνος της είναι τεράστιος. Θέλει τόσο πολύ να τους εξηγήσει πως είχε η κατάσταση, όμως δε την ακούει κανείς.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Σοφία φεύγει έξαλλη από την Μάνη

Η Μυρτάλη, η Ιουλία και η Μαρίνα προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Ο Μάνος έχει γυρίσει την πλάτη του, τόσο στην Αντιγόνη, όσο και στην Μαρίνα. Δε θέλει καμία επαφή με την αδελφή του, αλλά και με τη γυναίκα που την υποστηρίζει ανοιχτά.

Το νέο για το παιδί της Αντιγόνης γίνεται, σύντομα, γνωστό σε όλη τη Μάνη, με αποτέλεσμα τα γεγονότα να παίρνουν άσχημη τροπή, στην γη της ελιάς. Κάποιοι δε δέχονται την πράξη της, δε θέλουν να της μιλήσουν ξανά. Άλλοι, τρέχουν στο πλευρό της, θέλοντας να την βοηθήσουν.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο αστυνόμος Κουράκος μας συστήνει την κόρη του

Ο Ισίδωρος ζητά από τον γιο του, τον Μάνο, να ξανά βάλουν τον ντετέκτιβ να ερευνήσει. Αυτή τη φορά, στόχος τους είναι να μάθουν που βρίσκεται το παιδί και ποια οικογένεια το υιοθέτησε παράνομα.. Θα καταφέρουν να το προσεγγίσουν; Σύμφωνα με το Youfly.com, ποια είναι η θετή μητέρα του παιδιού και πώς θα αντιδράσει, όταν μάθει πως την ψάχνουν;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close