Η Γη της Ελιάς: ‘Ολες οι εξελίξεις του Β Κύκλου Από την Μυρτάλη και τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές και θα δούμε όλες τις οι εξελίξεις του Β Κύκλου από την Μυρτάλη και τον Αλέξη.

ENAΣ ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 50 αποχρώσεις στην Γη της Ελιας

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης βρέθηκαν καλεσμένοι στην «Ελένη» και μίλησαν για τους ρόλους τους στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς», αλλά και για τις ανατροπές που θα έρθουν στον δεύτερο κύκλο.

Οι τηλεοπτικοί «Αλέξης» και «Μυρτάλη» από τη «Γη της Ελιάς, Αλέξανδρος Σκουρλέτης και Αφροδίτη Λιάντου, μίλησαν για τον «σκοτεινό έρωτά» τους στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, καθώς και για την ιδιαίτερη ιστορία αγάπης τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ή που θα με συμπαθήσεις ή που θα με φοβηθείς

Η Γη της Ελιάς: ‘Ολες οι εξελίξεις του Β Κύκλου Από την Μυρτάλη και τον Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή της Φανής που θα καθηλώσει

«Εγώ άρχισα να βλέπω όνειρα, ότι φιλιόμαστε, οπότε μπήκε στο υποσυνείδητό μου και ένας τρόπος που η «Μυρτάλη» δικαιολογεί τον τρόπο που μάλλον αρχίζει και ερωτεύεται τον «Αλέξη», είναι γιατί νιώθει ότι την αγαπάει γι’ αυτό που είναι, ενώ θεωρεί ότι οι υπόλοιποι την εκμεταλλεύονται με έναν τρόπο, για παράδειγμα για τα χρήματά της», ανέφερε αρχικά η Αφροδίτη Λιάντου για το πώς άρχισε να «ερωτευέται» τον «Αλέξη».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική διώχνει την βιολογική της μητέρα

Η Γη της Ελιάς: ‘Ολες οι εξελίξεις του Β Κύκλου Από την Μυρτάλη και τον Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πίσω απο τα κάγκελα η Αρετή;

Για το πώς πιστεύουν ότι θα κυλήσει η σχέση τους στη σειρά και για το εάν ο κόσμος θα ήθελε να δει την «Μυρτάλη» και τον «Αλέξη» ζευγάρι, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, δήλωσε πως «Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή της σεζόν υπάρχει αυτό το πράγμα με την «Μυρτάλη» και τον «Αλέξη», τώρα που έχει εκδηλωθεί και από την πλευρά της Μυρτάλης, έχει αρχίσει και έχει άλλο ένα «χαρτί» στο μανίκι του ο Αλέξης. Ξέρει και του έχει δοθεί ελπίδα ότι μπορεί κάτι να συμβεί. Τώρα ο κόσμος διχάζεται, δεν ξέρω εάν σίγουρος».

Η Αφροδίτη Λιάντου τοποθετήθηκε για την «αλλαγή» του χαρακτήρα του ρόλου της.

Η Γη της Ελιάς: ‘Ολες οι εξελίξεις του Β Κύκλου Από την Μυρτάλη και τον Αλέξη

«Στα σχόλια στα social media θέλουν να μας δουν μαζί, ακούμε και αρνητικά, αλλά είναι πιο πολλά τα θετικά», σχολίασε.

«Έχω φτάσει στο άλλο άκρο, όσον αφορά στον ρόλο μου. Η “Μυρτάλη” άλλαξε γιατί συνέβησαν πολλά πράγματα, όπως ο θάνατος του “Νικήτα”, ότι την πρόδωσε η οικογένειά της, και ότι έχασε τα πάντα και ότι την κυνηγούσαν να την σκοτώσουν.

Πάρα πολλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, που την έκαναν να μην εμπιστεύεται κανέναν πέραν από τον εαυτό της. Οπότε είναι λογικό να γίνει πιο σκληρή και πιο απόμακρη, και «καβαλάει και το καλάμι» που βγάζει πολλά χρήματα, και με κάποιον τρόπο, όλο αυτό δικαιολογείται το γεγονός ότι ερωτεύεται αυτόν που ουσιαστικά την απήγαγε», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το βίντεο που σόκαρε τον Λυκούργο

Η Γη της Ελιάς: ‘Ολες οι εξελίξεις του Β Κύκλου Από την Μυρτάλη και τον Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η επιχείρηση της Μυρτάλης πάει για την καταστροφή

«Χάνει την ισορροπία η Μυρτάλη, δεν ξέρει ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος οπότε θεωρεί ότι αυτό που της βγάζει ο Αλέξης είναι αγάπη. Θεωρεί ότι όλο αυτό είναι η αγάπη του για εκείνη».

«Επειδή αυτό είναι απαγορευμένο, την ελκύει με κάποιον τρόπο», είπε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Υπενθυμίζεται πως η «Γη της Ελιάς» επιστρέφει στο MEGA στις 19 Σεπτεμβρίου.

Τι θα δούμε στην «Γη της Ελιάς»
Για τις εξελίξεις της νέας σεζόν μίλησαν οι δύο πρωταγωνιστές.

Η Γη της Ελιάς: ‘Ολες οι εξελίξεις του Β Κύκλου Από την Μυρτάλη και τον Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μένει έγκυος;

«Η σεζόν θα ξεκινήσει με τον γάμο της “Μαρίνας” και του “Μάνου”, όπου θα είναι κουμπάρα η “Μυρτάλη”. Δεν θα είναι η Μαρίνα σύμφωνη με την “σχέση” μου με τη Μυρτάλη», επεσήμανε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

«Με την Μαρίνα έχω προς το παρόν πολύ καλές σχέσεις, στο μέλλον δεν θα έχω. Η Μαρίνα το μαθαίνει γιατί είναι η μόνη που γνωρίζει για την απαγωγή και πρέπει κάπου να το πω. Με κάνει πέρα όταν το μαθαίνει, θεωρεί ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί μου, έχουμε πολλούς τσακωμούς, και με έναν τρόπο απομακρύνεται. Και εγώ όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι μου συμβαίνει, οπότε ούτε σε εκείνη μπορώ να το εξηγήσω», αποκάλυψε η τηλεοπτική «Μυρτάλη», Αφροδίτη Λιάντου μιλώντας στην «Ελένη».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι νέοι έρωτες και τα ζευγάρια που θα χωρίσουν

Για την σχέση του Αλέξη και της Μυρτάλης, η Αφροδίτη Λιάντου έδωσε…spoiler και είπε: «θα έχουμε συνεχώς αυτή την πάλη, μία θα είμαστε μαζί και μία όχι. Εγώ έχω και σχέση στην σειρά, η οποία θα μας πιάσει στα πράσα και με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για το πώς θα μας ανακαλύψει η σχέση μου στη σειρά».

Τι περιμένουμε να δούμε στην «Γη της Ελιάς»;

Η Γη της Ελιάς: ‘Ολες οι εξελίξεις του Β Κύκλου Από την Μυρτάλη και τον Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Όσα θα γίνουν στον Β κύκλο

«Θα γίνει το δικαστήριο για την Αθηνά και αυτό θα έχει ενδιαφέρον, γιατί είναι ένας δικαστής που θα θέλει να την βάλει στη φυλακή, γιατί είναι μαζί και η αδερφή του “Δημήτρη”, που θέλει να πάρει εκδίκηση με κάποιον τρόπο μαζί με τον δικηγόρο της» επεσήμανε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

«Νομίζω ότι η Αντιγόνη η γιατρός, στον ρόλο της θα γίνουν πολλά πράγματα, και θα είναι και δύσκολο για την Μαρίνα την φίλη μου. Γενικά θα έχει πολλές αναποδιές», ανέφερε η Αφροδίτη Λιάντου.

«Έχει πολύ μυστήριο η σειρά και πολλές ανατροπές», είπε καταλήγοντας ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης στην «Ελένη».

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close