Η Γη της Ελιάς: Ποιο είναι το μυστικό που βαραίνει τη ψυχή του Ιάκωβου

Η Γη της Ελιάς: Ποιο είναι το μυστικό που βαραίνει τη ψυχή του Ιάκωβου; Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καθηλωτικές.

O αγαπημένος ηθοποιός, Στέφανος Κυριακίδης, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Ιακώβο στην αγαπημένη σειρά του mega Η Γη της Ελιάς μιλήσε στην ιστοσελίδα   youfly για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Ιάκωβου» στη δραματική σειρά του Mega «H Γη της Ελιάς», αναφέρεται στις εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια  στο σίριαλ .

Βλέπουμε να υποδύεστε τον Ιάκωβο Βρετάκο, μια ισχυρή προσωπικότητα στο σενάριο της σειράς…

Η Γη της Ελιάς: Ποιο είναι το μυστικό που βαραίνει τη ψυχή του Ιάκωβου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης δολοφόνος για δεύτερη φορά  Ποιον θα σκοτώσει ;

Έχει δύο ατάκες ο Ιάκωβος οι οποίες με σαγήνευσαν και με κέντρισαν ακόμη περισσότερο για να κάνω αυτό το ρόλο. Όταν τον είδαμε να συναντιέται με το φίλο του το Λυκούργο μετά από χρόνια. Όπως έχετε δει ο Λυκούργος ήταν ο αντίδικος στην υπόθεση που αυτοκτόνησε ο γιός του και σε μια έτσι πολύ κοντινή στιγμή είδαμε να του λέει: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγόρευση που έκανες και καταδικάστηκε ο γιός μου». Και η άλλη ατάκα πάλι ήτανε σε μια στιγμή έτσι ειλικρίνειας που τον ακούσαμε να λέει «μερικές φορές είμαι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου και άλλες ο χειρότερος».

Παλεύει ο ήρωας που υποδύομαι να ξεχάσει αυτά που του συνέβησαν και από τα αδέλφια του και από το φίλο του το κολλητό και όλα αυτά δημιουργούν μεγάλες συγκρούσεις μέσα του και αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον.

Ποιο είναι το μυστικό που βαραίνει τη ψυχή του Ιάκωβου

Η Γη της Ελιάς: Ποιο είναι το μυστικό που βαραίνει τη ψυχή του Ιάκωβου
Ποιο είναι το χαρακτηριστικό του Ιάκωβου που τον κάνει ξεχωριστό;

Η πάλη που γίνεται μέσα του. Δεν είναι ο άνθρωπος που θέλει απλά να βοηθήσει. Έχει μέσα του κάτι που τον βαραίνει. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό της η σεναριογράφος μας Βάνα Δημητρίου. Βασανίζεται ο άνθρωπος. Μπορεί να γελάει, μπορεί να είναι ευχάριστος αλλά το βάσανο που έχει μέσα του είναι πολύ μεγάλο. Κάτι μεγάλο βαραίνει τη ψυχή του. Δεν ξέρω τι είναι αυτό αλλά τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιμετωπίζω. Μπορεί και να μην υπάρχει τέτοια πρόθεση από τη πλευρά της σεναριογράφου αλλά εγώ θέλω να έχω πατήματα για να μπορώ να προχωρήσω ερμηνευτικά κάπου.

Πως εξελίσσονται τα γεγονότα στη σειρά από δω και πέρα;

Διαβάζω διάφορα σενάρια που γράφονται και γελάω. Στα 77 μου να γίνομαι και το μήλο της έριδος ως ερωτικό προϊόν. Η μόνη που ξέρει τι μέλλει γενέσθαι στη σειρά είναι η Βάνα Δημητρίου.

Και ο ρόλος του Ιάκωβου ποιος θα είναι στη συνέχεια;

Πιστεύω ότι αυτό το μαρτύριο που κουβαλά μέσα του ο Ιάκωβος κάπου πρέπει να καταλήξει. Αναφέρομαι στο μαρτύριο της απώλειας του γιου που αισθάνεται. Μου είπε η Λυδία Κονιόρδου κάποια στιγμή «Στέφανε νομίζω ότι θα τα φτιάξουμε». Γυρίζω και της λέω «Λυδία αποκλείεται όσες φορές έχουμε παίξει μαζί με σκοτώνεις κι εγώ θέλω να ζήσω κι άλλο».

«Η κόντρα μου με τον Ισίδωρο είναι μεγάλη και θα συνεχιστεί»

Θα προχωρήσετε στη δημιουργία του Ελαιοτριβείου;

Βεβαίως έχουν μπει τα θεμέλια. Το κάνει γιατί δεν μπορεί να μένει άπραγος. Κάνει το ελαιοτριβείο, κάνει δομές φιλοξενίας, κάνει πολλά πράγματα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119

Η Γη της Ελιάς: Ποιο είναι το μυστικό που βαραίνει τη ψυχή του Ιάκωβου

Η δημιουργία βέβαια του Ελαιοτριβείου σας φέρνει απέναντι στον αδελφό σας τον Ισίδωρο με τον οποίο βρίσκεστε σε κόντρα…

Η κόντρα είναι μεγάλη και θα συνεχιστεί. Αυτός που φοβάται και κλονίζεται είναι ο Ισίδωρος. Ξαφνικά σε κάποια φάση θα γυρίσει ο Ιάκωβος και θα του πει τέρμα τα ψέματα και θα ζητήσει να μάθει τι έχει κάνει τα λεφτά του θησαυρού. Στη συνέχεια θα με δείτε να πυροβολώ και δύο άνδρες. Τη μέρα που θα γίνει το γαμήλιο γλέντι της Ιουλίας- πάνε να με κλέψουνε. Με εντολή του Κωνσταντίνου δύο άνδρες εισβάλουν στο σπίτι μου και προσπαθούν να με ληστέψουν. Εγώ τους αντιλαμβάνομαι και τους κυνηγάω. Κάποια στιγμή τους πυροβολώ. Τον ένα το τραυματίζω στο πόδι και τον άλλο τον αφοπλίζω.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Oλη η αλήθεια για τον γιο του Ιάκωβου

Η Γη της Ελιάς: Ποιο είναι το μυστικό που βαραίνει τη ψυχή του Ιάκωβου

Με την Αθηνά θα έρθετε κοντά στη συνέχεια;

Ναι βέβαια. Αλλά ο Ιάκωβος βάζει όρια. Πρόκειται για τη γυναίκα του αδελφού του κι αυτό είναι κάτι που τον προβληματίζει. Είναι ένα φλερτ περίεργο. Παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες δεν έλειψαν ποτέ από τη ζωή του Ιάκωβου όταν βρίσκονταν στην Ισπανία ξαφνικά βλέπουμε να του ξυπνά το ενδιαφέρον για μια γυναίκα μετά από αρκετό καιρό. Κτίζεται η σχέση με την Αθηνά και δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό της η Βάνα Δημητρίου γι’ αυτή τη σχέση. Στην αρχή υπήρχε η ψευδαίσθηση ότι προχωράει το ειδύλλιο του Ιάκωβου με τη Μαργαρίτα, μετά ήρθε στη ζωή του Ιάκωβου η Αθηνά.

Ο Στέφανος Κυριακίδης για το μέλλον του Ιάκωβου στη Γη της Ελιάς
Η ζωή του ήρωα που υποδύεστε θα κινδυνεύσει;

Θα το ήθελα να κινδυνεύσω. Δεν ξέρω μέχρι στιγμής. Κινδυνεύω από έρωτα σίγουρα.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη του ηθοποιού με όλα τα spoiler στο Youfly.com με ένα κλικ εδώ

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close