Η Γη της Ελιάς: Oλη η αλήθεια για τον γιο του Ιάκωβου

Η Γη της Ελιάς: Oλη η αλήθεια για τον γιο του Ιάκωβου. Ποιος είναι ο γιος του Ιάκωβου που θα φέρει μεγάλες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια της σειράς ; 

Ένας νέος χαρακτήρας αναμένεται να μπει στα επόμενα επεισόδια “Η Γη της Ελιάς”, με πολλούς να αναρωτιούνται εάν είναι ο γιος του Ιάκωβου ή όχι. Μπορεί ο Ιάκωβος να εξιστορεί πως ο γιος του πέθανε, όμως η πραγματικότητα προβλέπεται διαφορετική.

Ο Μάξιμος Μουμούρης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως ο επικεφαλής της οργάνωσης δεν είναι ο ίδιος, αλλά ένα πρόσωπο ισχυρό. Ένα πρόσωπο που θα έρθει από το εξωτερικό και θα φέρει την απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση.

Μετά από αυτό το mini spoiler, αρκετοί τηλεθεατές άρχισαν να αναρωτιούνται τί συμβαίνει με τον επικεφαλή του κυκλώματος και ποιος πραγματικά είναι. Πράγματι, η Βάνα Δημητρίου μας έχει συνηθίσει σε σενάρια δυνατά, γεμάτα σασπένς κι ανατροπές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119

Η Γη της Ελιάς: Oλη η αλήθεια για τον γιο του Ιάκωβου

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Άννα αλλάζει σύντομα πάλι πρόσωπο

Είναι ο γιος του Ιάκωβου αυτός που θα αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε ως τώρα, στην γη της ελιάς; Κι όμως, δεν είναι καθόλου απίθανο ο χαρακτήρας αυτός να ζει κρυφά στο εξωτερικό, έχοντας σχεδιάσει επίτηδες τον θάνατό του, για να γλιτώσει.

Όλα άλλωστε γίνονται για τον κρυμμένο θησαυρό, ο οποίος ως δια μαγείας… εξαφανίζεται! Ο Ιάκωβος, η Ιουλία, η Μυρτάλη, ο Ισίδωρος και ο Μάνος εντοπίζουν σύμφωνα με το youfly.com το σημείο και ψάχνουν. Τα κομμάτια του παζλ έχουν ενωθεί, ο χάρτης είναι στα χέρια τους, αλλά ο θησαυρός λείπει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική παντρεύεται τον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Oλη η αλήθεια για τον γιο του Ιάκωβου

Ένα πρόσωπο επικίνδυνο κρύβεται πίσω από αυτή την αποτρόπαια πράξη. Ποιο θα είναι αυτό και γιατί ο Ιάκωβος θα βρεθεί στο επίκεντρο; Ζει ο γιος του ή όχι; Η αγωνία αναμένεται να φτάσει στα ύψη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close