Η Γη της Ελιάς:  Πόλεμος ανάμεσα σε Μαρία και Ισιδώρο με όλεθριες συνέπειες

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι συγκλονιστικές καθώς ανοίγει Πόλεμος ανάμεσα σε Μαρία και Ισίδωρο με ολέθριες συνέπειες.  Η  Μαρία εξοργίζεται και  απειλεί τον Ισίδωρο πως θα τον τελειώσει… 

Η Γη της Ελιάς: Πόλεμος ανάμεσα σε Μαρία και Ισιδώρο με όλεθριες συνέπειες

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χωρίζει τον Μάνο γιατί τον πιάνει με άλλη

Όσο συνεχίζει ο Ισίδωρος το επικίνδυνο παιχνίδι του στην γη της ελιάς, τόσο η Μαρία εξοργίζεται! Η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο να την βρει, τρομοκρατημένη. Δεν αντέχει στην ιδέα πως όλα θα καταστραφούν, μέσα σε μια στιγμή.

Ο Ισίδωρος παίζει το τελευταίο του χαρτί, φτάνοντας την κατάσταση στα άκρα. Διαδίδει σε όλη τη Μάνη πως η μητέρα της Αθηνάς είναι φόνισσα, αμαυρώνοντας τη φήμη της Αθηνάς στους κατοίκους της πόλης.

Όλα έχουν γκρεμιστεί. Η Αθηνά αντιλαμβάνεται πως ο πόλεμος αυτός δε θα έχει τέλος. Νιώθει πως ήρθε η στιγμή να κάνει πίσω, να μη συνεχιστεί άλλο αυτή η αρρωστημένη μάχη. Παραδίδει τα όπλα της, με την Μαρία να εξοργίζεται.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ευτυχία και Αποστολής ξανά μαζί

Η Γη της Ελιάς: Πόλεμος ανάμεσα σε Μαρία και Ισιδώρο με όλεθριες συνέπειες

Η περιουσία και οι απειλές

Η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο, να βρει την μητέρα της. Νιώθει συντετριμμένη, όμως δε της λέει τίποτα. Από εκεί τηλεφωνεί στον Ισίδωρο και του ανακοινώνει πως θα του πουλήσει το μερίδιό της, πως νίκησε την μάχη και τον πόλεμο μαζί.

Εκείνος πανηγυρίζει. Αυτό που δε γνωρίζει, είναι πως η Μαρία είναι ένα βήμα μπροστά και ικανή να τον ισοπεδώσει για το παιδί της. Έτσι, ξεκινάει ένας άλλος πόλεμος, διαφορετικός αυτή τη φορά.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης θα πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Νικόλα

Η Γη της Ελιάς: Πόλεμος ανάμεσα σε Μαρία και Ισιδώρο με όλεθριες συνέπειες

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Το μυστικό που κρύβουν τα δαχτυλίδια των Βρεττάκων

Η Μαρία και ο Ισίδωρος ξεσπούν άσχημα, στην γη της ελιάς. Η Μαρία ξεκινάει τις απειλές της, αλλά και τα σατανικά της σχέδια, για να καταστρέψει τον Βρεττάκο σύμφωνα με το youfly.com  . Μόνο έτσι θα αφήσει ήσυχη την κόρη της… Ένα σχέδιο ριψοκίνδυνο θα βλάψει και τις δύο πλευρές. Ποιο θα είναι αυτό; Θα πετύχει η Μαρία τον στόχο της;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close