Η Γη της Ελιάς: Στα πρόθυρα του χωρισμού Στάθης & Εύα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού στα πρόθυρα του χωρισμού θα είναι ο Στάθης και η Εύα.

Πολύ βαρύ πεπόνι δεν το παίζει ρε Στάθη;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το μωρό της Βασιλικής σώζεται από θαύμα

Κι ενώ ο Στάθης και η Εύα ζούνε στον δικό τους μικρόκοσμο και φαίνεται πως όλα βαίνουν καλώς στην σχέση τους, κάτι θα αλλάξει αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα και θα φέρει το ζευγάρι ένα βήμα πριν τον χωρισμό. Πιο συγκεκριμένα όλοι οι τηλεθεατές ξέρουμε πόση λατρεία έχει η Εύα στο πρόσωπο του Στάθη.

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-Εύα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Λέγε πόσα πήρες για να πουλήσεις το παιδί

Πριν αρκετό καιρό του είχε κάνει πρόταση να μείνουν μαζί αλλά ο Στάθης αρνήθηκε και πήγε και έμεινε με τον φίλο του τον Ισίδωρο. Η Εύα λοιπόν στα επόμενα επεισόδια στην Γη της Ελιάς θα του προτείνει και πάλι να μείνουν μαζί με την Εύα να θέλει να έρθει μόνιμα στην Μάνη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος συναντάει το εγγόνι του

Ο Στάθης όμως θα αρνηθεί για ακόμη μία φορά κάτι που θα φέρει ρήξη στο ζευγάρι. Μπορεί ο Στάθης να εξηγεί τους λόγους στην Εύα όμως εκείνη δεν παύει να είναι πικραμένη που για ακόμη μία φορά ο Στάθης δεν λέει το τελικό ναι που θα την γέμιζε τόση χαρά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος φεύγει για Ισπανία και χωρίζει με Αθηνά

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-Εύα-

Η Εύα λοιπόν προβληματίζεται. Την θέλει όντως ο Στάθης ή μήπως περνάει την ώρα της μαζί της; Μήπως ακόμη είναι ερωτευμένος με την Ιουλία; Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες σχετικά με την τύχη του ζευγαριού και αναμένουμε για την συνέχεια.

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-Εύα-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close