Η Γη της Ελιάς: Το μωρό της Βασιλικής σώζεται από θαύμα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες αφού το μωρό της Βασιλικής σώζεται από θαύμα. 

Και τώρα που όλα μπαίνουν σε μία σειρά η Αρετή θα ξεκινήσει πάλι τα βουντού για την Βασιλική. Ντάξει νοιάστηκε εκεί για μισό δεύτερο, ας επιστρέψουμε στην κανονικότητα τώρααα!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Ιάκωβος γίνονται σούσουρο στη Μάνη

Η Βασιλική περνάει δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο γιατί ενώ ο Φίλιππος διέφυγε τον κίνδυνο μετά το ατύχημα που είχε με το μωρό, το παιδί τους βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η Βασιλική με τη Χάιδω δεν έχουν φύγει στη μία στιγμή από το νοσοκομείο παρά τις πιέσεις που δέχονται από το Στάθη και τον Λυκούργο να πάνε σπίτι για να ξεκουραστούν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται μετά το ατύχημα Βασιλική και Φίλιππος

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Χάιδω-

Στο μεταξύ ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα εμφανίζεται με σκοπό να απολογηθεί: “Δεν έφταιγα εγώ. Ξαφνικά πετάχτηκαν μπροστά μου.” της λέει, αλλά η Βασιλική ξεσπάει πάνω του. Μάλιστα αυτή επίσκεψη τη βάζεις σε σκέψεις καθώς συνειδητοποιεί πως είναι συνυπεύθυνος και ο Φίλιππος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: O πανέμορφος Χρήστος καταφθάνει στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-

Εσύ φταις, έπρεπε να κοιτάξει πολύ προσεκτικά προτού διασχίσεις τον δρόμο.” τον κατηγορεί έξαλλη σύμφωνα με το Tv24 και αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στο Φίλιππο για την κατάσταση της υγείας του μωρού.

Δείτε ακόμα Η Γη τη Ελιάς: Ο Αλέξης συλλαμβάνεται

Η Γη της Ελιάς: Το μωρό της Βασιλικής σώζεται από θαύμα

Ο Φίλιππος καταρρακώνεται όταν μαθαίνει σε πόσο μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται το μωρό και ρίχνει ευθύνες στον εαυτό του για την απροσεξία του, ενώ η Βασιλική ψυχρή απέναντί του υποστηρίζει: “Αν ήμουν εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο.”

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα 5 νέα πρόσωπα που φέρνουν ανατροπές

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-

O χρόνος κυλάει βασανιστικά και για τους δύο που με μεγάλη αγωνία περιμένουν για το μωρό τους. O Φίλιππος παίρνει εξιτήριο αλλά είναι ακόμα πολύ καταπονημένος και ο γιατρός του δίνει εντολή να γυρίσει σπίτι του μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτά θα γίνουν μέχρι το συγκλονιστικό φινάλε

Οι τύψεις του για το ατύχημα τον έχουν καταβάλει ενώ η Βασίλη καταλαβαίνει ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για το ατύχημα. Η Βασιλική επιτέλους μαλακώνει απέναντι του με την αγάπη που τους ενώνει να κερδίζει για μία ακόμη φορά. Παράλληλα όλα πηγαίνουν καλά και για το μωρό που επιστρέφει και αυτό υγιέστατο στο σπίτι.

Close